Curelea: „Nu e târziu să ajung la Steaua, acum sunt mai matur!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Sportului Studenţesc, Costin Curelea, visează încă să ajungă la Steaua, considerând că este pregătit să facă pasul spre o echipă mare.

"Târziu nu este să ajung la Steaua, consider că sunt destul de matur, am destule meciuri în picioare. De 5 ani joc 33 de meciuri din 34. O singură etapă am lipsit în acest sezon, nu o să mai absentez până la finalul sezonului .

A fost ca un joc pentru domnii Becali şi Şiman, nu cred că vorbeau dânşii la televizor despre transferul meu la Steaua. Discuţii au fost, dar nu ştiu nimic altceva. Nu ştiu eu ce preţ am, nu sunt în măsură să spun acest lucru. Patronii fac preţurile.

Sânmărtean şi Tibi Bălan sînt doi jucători asemănători, au acelaşi stil de joc, au o uşurinţă în a se deplasa şi a manevra mingea. Wesley şi Adailton sunt doi jucători care îmi plac şi mie foarte mult, şi CFR are câţiva străini buni. Jucând acasă, cred că Vaslui este favorită diseară, dar Steaua nu este o echipă care să fie cotată cu şansa a doua. Niciodata nu se va întâmpla asta. Sper să fie un meci spectaculos, sunt două echipe care joacă", a spus Costin Curelea la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite