Curcă se întoarce la Farul Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidată la promovarea în Liga I la fotbal, FC Farul Constanţa a dat ieri prima lovitură pe piaţa transferurilor. Gruparea de pe litoral a reuşit să-l readucă la Constanţa pe portarul George Curcă, înţelegându-se cu Dinamo Bucureşti pentru un împrumut până la finalul actualului sezon.

În vârstă de 30 de ani, Curcă a evoluat timp de nouă ani în tricoul alb-albastru, în perioada 2000-2009, transferându-se ulterior la echipa din Ştefan cel Mare. În tur, goalkeeper-ul a fost trimis la echipa secundă a dinamoviştilor, dar nu a fost folosit.

„Suntem în discuţii avansate. În principiu, toate părţile s-au înţeles, dar aşteptăm să-l vedem la antrenamente”, a spus preşedintele Farului, Marcel Lică. În plus, constănţenii au în continuare şanse să-l înregimenteze pe Dinu Todoran, liber de contract după ce s-a despărţit în această iarnă de Victoria Brăneşti. Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani a dezminţit faptul că a semnat cu FC Botoşani, chiar dacă oficialii clubului moldovean au anunţat că transferul a fost deja perfectat. „Nu m-am decis încă ce voi face.

Sunt acasă, la Braşov, alături de familie şi analizez ofertele primite. Am discutat cu cei de la Farul în aceste zile şi ne vom întâlni peste o săptămână, pentru încă o rundă de tratative. La Constanţa m-am simţit cel mai bine şi mi-aş dori să îmbrac din nou tricoul alb-albastru”, a spus Todoran, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite