Curăţenie generală la CFR. Nouă jucători concediaţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paszkany va face schimbări radicale în cadrul lotului de jucători, aproape jumătate de echipă urmând a fi pusă pe liber la finalul campionatului. Stăncioiu, Claro, Diogo, Dică, Bastos şi Bud sunt doar câteva dintre numele care nu se vor regăsi la CFR în sezonul viitor

Nu mai puţin de nouă fotbalişti sunt pe lista neagră a patronului Arpad Paszkany. La finalul unui sezon în care clujenii vor termina la cel puţin 20 de puncte în spatele campioanei, omul cu banii din Gruia va trage linie. Dacă de postul de antrenor principal al lui Minteuan nu mai poate fi vorba, urmând ca în Gruia să ajungă un tehnician străin, remanierea va continua în rândul jucătorilor. Nume care au dezamăgit în actuala ediţie de campionat vor fi puşi pe lista de transferuri, iar în locul lor alţi fotbalişti vor îmbrăca tricoul vişiniu. „O treime din lot va fi remaniat. Vom aduce între şapte şi zece jucători la vară. Vreau ca fotbaliştii care vor veni să facă parte constant din lotul de 18“, anunţa finanţatorul încă din urmă cu o lună.

Bud ar rămâne, şefii nu-l mai vor

În capul listei fotbaliştilor care vor pleca în vară se regăseşte Rafael Bastos, care se află într-un conflict deschis cu banca tehnică şi mai nou şi cu spectatorii. Deşi este printre favoriţii patronului, el personal luând decizia de a-l aduce la Cluj, Bastos are şanse infime de a continua şi din vară în Gruia, având în vedere comportamentul său. Un alt jucător care va fi cedat, cel mai probabil la Astra, unde antrenează „părintele“ său, Tibor Selymes, este Cristi Bud. Două goluri în 19 meciuri este o realizare mult sub aşteptările clubului şi Paszkany nu mai are răbdare cu jucătorul adus de la Mediaş pentru 700.000 de euro. Eu nu ştiu nimic de vreo ofertă pentru mine, nu vreau să plec, dar depinde doar de cei din conducere“, s-a limitat să spună jucătorul.

Buş, împrumutat din vară

Stăncioiu şi Claro, portari la care CFR a vrut să renunţe şi în trecut, nu mai intră în calcule pentru ediţia 2011-2012 şi le vor fi reziliate şi lor contractele. Pe linia de fund, remanierea va începe cu Edimar, brazilianul jucând doar în 12 partide, asta şi din cauza accidentărilor. Nici Leo Veloso şi Nuno Diogo nu au impresionat, îmbrăcând doar de opt, respectiv 11 ori tricoul CFR-ului în acest sezon.

La mijloc, în afara lui Bastos, doar Kivuvu va fi pus pe lista de transferuri, angolezo-olandezul fiind în majoritatea meciurilor din acest sezon doar o soluţie pentru banca de rezerve. În ceea ce-i priveşte pe atacanţi, Sergiu Buş nu a reuşit să marcheze niciun gol în cele 11 meciuri jucate şi foarte probabil va fi împrumutat la o echipă unde va avea posibilitatea să joace mai mult.

Nouă jucători de la CFR vor fi puşi pe lista de transferuri în această vară

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite