„Curăţenia“ abia a început. Iarna va fi lungă la CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tony, Alcantara, Ramon şi Bud nu mai fac parte din planurile CFR-ului
Tony, Alcantara, Ramon şi Bud nu mai fac parte din planurile CFR-ului

Până acum, singurul care şi-a reziliat contractul este Ramon Anselmo, dar alţi cinci fotbalişti au fost obligaţi să-şi caute echipe. Patronul CFR-ului a recunoscut, aseară, că pe lângă Ramon, alţi cinci fotbalişti au fost anunţaţi să-şi caute echipă

Arpad Paszkany a făcut ieri lumină în ceea ce priveşte deciziile conducerii din această iarnă. Acesta nu a negat faptul că mai mulţi fotbalişti ai campioanei vor părăsi echipa în pauza competiţională, dar a dezvăluit că singurul căruia i s-a reziliat contractul de comun acord este Anselmo Ramon, care nu a apărut decât în două partide în prima jumătate a campionatului, şi niciodată nu a bifat mai mult de zece minute.

Singura întâlnire în care atacantul a fost integralist a fost meciul din şaisprezecimile Cupei României, cu modesta ACU Arad. Dacă Tony a plecat din cauza unui conflict cu preşedintele Iuliu Mureşan, Lacina Traore va fi vândut în Anglia, fiind dorit de mai multe formaţii din Albion.

Kone poate pleca gratis

Peskovici, Alcantara, Batin, Sforzini şi Yssouf Kone au fost anunţaţi să-şi caute echipe, iar în momentul în care vor ajunge la un angajament, şefii sunt dispuşi să-i cedeze fără a pretinde vreun ban pentru acest lucru. Deşi ultimul a fost accidentat în cea mai mare perioadă a turului, Paszkany nu mai este dispus să-i plătească salariul uriaş, de 50.000 de euro pe lună şi l-ar lăsa să plece gratis, mai ales că se află în ultimele şase luni de contract şi ivorianul a renunţat demult la ideea prelungirii.

„Realizările lui din aceşti doi ani şi jumătate au fost mult sub aşteptări. Am avut răbdare cu el, dar acum l-am lăsa să plece gratis la orice echipă de afară. Poate îl vom folosi ca monedă de schimb, dacă ne va interesa vreun jucător de la echipa care-l doreşte. De asemenea, Peskovici, Tony, Alcantara şi Sforzini au fost trecuţi pe lista de transferuri, pentru că ni s-a părut nouă că ar fi mai bine ca ei să joace în altă parte“, a spus aseară patronul la Digi Sport.

Toţi antrenorii vor la CFR

Omul de afaceri a mai dezvăluit că 17 antrenori şi-au exprimat dorinţa de a ocupa banca tehnică a ardelenilor, printre care şi celebrul Giovanni Trapattoni: „Pentru postul de antrenor, prima opţiune este Alin Minteuan, dar voi discuta cu el să vedem dacă se simte în stare să conducă acest retur. El mai are şi problema legată de licenţa Pro. Pacheco este pe lista cu cei 17 antrenori care şi-au exprimat dorinţa de a veni la CFR Cluj. Printre ei se numără şi Trapattoni. Despre Sabău, numai poveşti“, a spus omul de afaceri. În prezent, după plecarea lui Ramon, lotul CFR-ului are în componenţă 28 de jucători, dar pentru retur noul tehnician va lucra cu un lot de maximum 25 de fotbalişti.

Neagă interesul lui Fulham pentru Traore


Deşi presa din Anglia a publicat mai multe articole legate de faptul că Fulham a semnat deja un precontract cu ivorianul Lacina Traore, Paszkany a declarat că finalista Europa League nu şi-a exprimat niciodată interesul pentru tânărul atacant: „Eu sper să rămână la CFR până în vara anului 2011. Am auzit tot felul de invenţii, cum că Fulham ar fi semnat un precontract cu Traore. Nici măcar nu este pe lista echipelor care-l doresc. Într-adevăr, fotbalistul este urmărit de echipe din Anglia, mult mai importante“.

6 jucători ai CFR-ului vor părăsi echipa în această iarnă

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite