Cupa Hagi: Luceafărul Brăila merge în turneul final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii de la Luceafărul sărbătoresc succesul
Copiii de la Luceafărul sărbătoresc succesul

Cupa „Hagi Danone“ şi-a desemnat câştigătoarele turneului zonal de la Galaţi. În competiţia copiilor de 12 ani legitimaţi la cluburi, au triumfat, la fel ca în ediţia de anul trecut, puştii de la Luceafărul Brăila.

În finală aceştia au trecut de Oţelul, scor 2-0, revanşându-se pentru eşecul cu 1-6 în faţa gălăţenilor, din grupă. Organizatorii au instalat cinci consele playstation la marginea terenului, iar antrenorul învinşilor, Lucian Măstăcan, şi-a certat jucătorii pentru „viaţă extrasportivă": „Aţi stat trei ore în picioare la playstation în loc să vă odihniţi, distracţia exagerată costă".

Luceafărul a luat şi trei dintre premiile individuale: Florinel Coman - golgeter, Valentin Munteanu - cel mai tehnic fotbalist, şi Radu Tatian - cel mai bun portar. Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat gălăţeanul Ionuţ Chiriac. Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, a fost invitatul de seamă, el oferind premiile câştigătorilor: „Cu multă ambiţie veţi ajunge la echipa naţională", le-a spus „Munti", cel care deţine recordul selecţiilor în echipa României (134).

Cupa Danone, campionat al şcolilor gimnaziale din
Galaţi, a fost câştigată de Şcoala 13, victorioasă cu 3-1 în finală disputată în faţa celor de la Şcoala 38, calificându-se pentru turneul final. Următorul turneu zonal va avea loc la Râmnicu Vâlcea pe 10 şi 11 aprilie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite