Cuminte ca o fată mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Gardoş şi-a cunoscut viitoarea soţie pe băncile şcolii
Florin Gardoş şi-a cunoscut viitoarea soţie pe băncile şcolii

Florin Gardoş e favoritul lui Gigi Becali: nu bea, nu fumează, nu merge în cluburi. Fundaşul se va însura cu prietena sa din liceu. Florin Gardoş a trecut în doar şase luni de la postura de jucător de Liga a II-a la titular incontestabil în Ghencea. Trecerea bruscă nu l-a schimbat însă pe longilinul stoper.

Gardoş a rămas modest în ciuda statului de vedetă pe care l-a căpătat în scurt timp. De altfel, jucătorul de 22 de ani nu frecventează cluburile, nu bea, nu fumează şi evită să fie văzut în oraş la ore târzii. „Am învăţat să fiu responsabil atât în joc, cât şi în viaţa privată", a recunoscut Florin. Tânărul fundaş a mărturisit că trecerea de la Chiajna în Ghencea a fost şocantă pentru el. „A fost o zi halucinantă când am păşit în Ghencea. Am avut mari emoţii, nici n-am îndrăznit să intru în vestiar singur. Apoi, m-am întâlnit cu Rădoi, care se antrena cu noi, mi-a urat bun venit şi m-am mai liniştit", a povestit, recent, fotbalistul adus de Piţurcă în Ghencea.

Gardoş a început fotbalul la Olimpia Satu Mare, în oraşul în care a şi întâlnit-o pe prietena lui. În prezent student în anul III la Universitatea Ecologică, Gardoş trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Cristina Ilieş, o  tânără pe care o cunoaşte din Colegiul Economic „Gheorghe Dragoş" din Satu Mare, acolo unde cei doi învăţau.

Iubire de la distanţă

Relaţia lor datează de mai bine de patru ani, iar acum, deşi sunt despărţiţi de peste 600 de kilometri, continuă să fie împreună. Cum prinde câteva zile libere, Florin Gardoş dă o fugă până în oraşul natal, pentru a petrece măcar câteva ore cu prietena lui. De altfel, fundaşul stelist va petrece şi sărbătorile de iarnă în Satu Mare, alături de familie şi Cristina. Pentru că relaţia lor merge foarte bine, numărul 6 din Ghencea se gândeşte şi la oficializarea ei, eveniment pe care cei doi îndrăgostiţi au început deja să-l planifice. 

“După primele cinci etape din retur vom şti dacă mai avem şanse la titlu. Dacă nu vor pleca mai mult de doi-trei jucători în această iarnă, sigur vom face o a doua parte a campionatului foarte bună."
Florin Gardoş fundaş Steaua

“E cuminte ca o fată mare, dar şi foarte ambiţios. Când avea două-trei zile libere prefera să rămână în cantonament la Chiajna, în loc să plece la Satu Mare, ca să nu vină obosit înapoi."
Liţă Dumitru fost antrenor al lui Gardoş

Victor Piţurcă l-a adus de la Concordia Chiajna

Florin Gardoş putea ajunge la Steaua încă din ianuarie 2010, când i-a fost propus lui Mihai Stoichiţă de către antrenorii de atunci ai Concordiei, Liţă Dumitru şi Adrian Bumbescu, însă fundaşul a fost refuzat de Valeriu Argăseală! „L-am propus pe Gardoş la Steaua, pentru că inima mea a rămas acolo, dar Argăseală a zis că nu e de Steaua. E el mare specialist, ştie mai bine decât mine ce înseamnă un fundaş central...”, mărturisea atunci Bumbescu. În vară, fundaşul a ajuns până la urmă în Ghencea, în urma unei discuţii telefonice purtate cu Victor Piţurcă. „Am rămas şocat. Nu prea ştiam ce să spun. Ţin minte că mi-a spus că m-a urmărit la meciul cu Petrolul, în penultima etapă a sezonului, şi că a primit referinţe excelente despre mine. Atunci, pe moment, nici nu am realizat ce mi se întâmplă”, a povestit Gardoş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite