Cum s-a stricat, într-o lună, „mariajul“ Borcea - Andone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul“ vă prezintă motivele pentru care relaţia dintre antrenorul lui Dinamo şi preşedintele „câinilor“ nu mai funcţionează. Polemica se trage de la campania slabă de transferuri. În urma amicalelor din Austria au ieşit la suprafaţă toate hibele roş-albilor.

Patru înfrângeri şi un egal în cinci partide de verificare e bilanţul care a declanşat alarma în „Ştefan cel Mare"! Echipa suferă în aproape toate compartimentele, iar lotul, care sezonul trecut a terminat pe locul şase, este, în mare, cam acelaşi. Doar revenirile „împrumutaţilor" Liviu Ganea, Georgian Păun şi Hristu Chiacu pot fi trecute la capitolul „plus".

În rest, Andone are probleme în poartă, pe flancurile defensivei şi în centrul apărării. Desigur, antrenorul de 50 de ani are reproşuri şi pentru şefi, în principal, pentru Cristi Borcea, responsabilul cu transferurile. Deocamdată, scandalul este mocnit. „Fălcosul" are cinci reproşuri pentru preşedintele său executiv.

1. Poarta „cade" pe el. Lui Andone nu-i convine că Badea şi Borcea nu au putut să-l convingă pe Lobonţ să revină la Dinamo. Cu Dolha „rupt" şi Curcă doar împrumutat de la Farul, „Fălcosul" nu a primit bani de la şefi să aducă măcar unul dintre cei doi goalkeeperi doriţi de la
ŢSKA Sofia.

2. Flancul stâng e „văduv". Pulhac s-a înţeles cu Hercules Alicante. În plus, Silviu Izvoranu a fost cedat la Universitatea Cluj. Fundaş stânga a mai rămas doar Zie Diabate!

3. Cine e fundaş dreapta? Dinamo l-a adus pe Helder de la Rapid, însă brazilianul a fost cedat, ieri, la Lokomotiv Moscova. Homei nu a dat satisfacţie, iar Andone a fost nevoit să joace cu Rus, de meserie „închizător", pe acel post.

4. Năstăsie nu era „obligatoriu". Ando nu l-a dorit în mod deosebit pe fostul jucător al Argeşului, pentru că la mijloc Dinamo este, oricum, acoperită. „Câinii" au cheltuit 100.000 de euro cu acest fotbalist.

5. De ce nu apare Miranda? În sistemul 4-2-3-1 pe care „Fălcosul" îl va implementa la Dinamo, atacantul argentinian este văzut de antrenor drept o piesă importantă. Dar Osvaldo nu s-a prezentat nici acum la echipă, deşi „câinii" s-au reunit de o lună. Andone e nemulţumit că şefii nu-l presează pe sud-american să se întoarcă şi că, mai mult, Miranda va fi, probabil, vândut.

Ando: „Avem mari probleme!"

Andone a răbufnit, ieri, la revenirea din Austria. "Mai avem mult de muncă, mai ales în apărare. Nu există scuze pentru jucători, pentru că sunt la Dinamo şi trebuie să câştige. Problemele echipei, în momentul de faţă, sunt mari, nu mă aşteptam la aşa ceva. Nu ne-am întărit, iar cei care au fost în probe nu sunt de nivelul lui Dinamo. Conducerea mi-a promis că va mai aduce jucători, dar unii vor şi pleca", a spus "Fălcosul".

Dinamo în Austria

Adversar     Marcator
Maccabi Haifa  1-1  - Scarlatache,

Austria Viena 3-4  - An. Cristea, Niculescu, Niculae

"U" Cluj 0-1

Lokomotiv Moscova 0-1

Red Bull Salzburg  1-2 - L. Ganea

Bilanţ: 0 victorii, 1 egal, 4 înfrângeri

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite