POVESTE Cum l-a "furat" preşedintele Pandurilor pe antrenorul Grigoraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pârvulescu (stânga) şi Grigoraş, la acel meci
Pârvulescu (stânga) şi Grigoraş, la acel meci

Actualul preşedinte al clubului Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pârvulescu, fost arbitru-asistent, s-a reîntâlnit după cinci ani cu antrenorul Petre Grigoraş, numit recent la echipa gorjeană.

Pe cei doi îi leagă un incident petrecut la un meci. În noiembrie 2005, la meciul FC Naţional - Farul Constanţa 1-0, ultima fiind pregătită la acea vreme de Petre Grigoraş, asistentul Eugen Pârvulescu a anulat eronat un gol echipei oaspete, pe motiv de ofsaid. În urma vizionării casetei cu faza respectivă, arbitrul a decis să se retragă din arbitraj, deşi mai avea doi ani până la vârsta limită.

Pârvulescu şi-a reamintit incidentul. "Aşa am decis eu că dacă am greşit trebuie să mă retrag. Mai ales că după meci jucătorii de la Farul erau foarte supăraţi pentru că ei la trei meciuri fără înfrângere aveau un bonus. Ei au venit şi s-au plâns că din cauza acelui gol anulat nu mai iau bani şi atunci am spus că dacă după ce revăd faza reiese că am greşit, mă retrag", a rememorat Pârvulescu.

De săptămâna trecută, noul antrenor al Pandurilor a fost numit Petre Grigoraş, care acum îl are şef pe Pârvulescu. Tehnicianul a vorbit azi despre acel incident, la conferinţa de presă în care Pârvulescu l-a prezentat oficial pe Grigoraş. "Am uitat demult acel episod. A fost o greşeală omenească. Decizia sa de a renunţa la arbitraj nu am mai putut-o schimba, deşi i-am spus atunci să nuo facă. Cele petrecute atunci nu se mai pot întoarce", a declarat Grigoraş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite