Cu nervii întinşi la maximum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 În „Groapă“, relaţia antrenor – acţionari e din ce în ce mai încordată. Urmează întâlnirea decisivă, cu cărţile pe faţă. Badea şi Borcea se întorc din vacanţă special pentru a se întâlni cu „Fălcosul“. Întrevederea va fi una cu scântei, ambele tabere fiind „înarmate“ cu o serie de nemulţumiri.

Degeaba e Dinamo pe podium în campionat. Totul e de fapt doar liniştea dinaintea furtunii! „Tsunamiul" va veni la începutul săptămânii viitoare când, după mult timp, oficialii clubului şi antrenorul se vor reuni pentru a discuta despre problemele „câinilor".

Ce le reproşează Ando?

Antrenorul de 50 de ani nu mai poate accepta situaţia în care a fost pus de conducători. Dacă la începutul mandatului a fost asigurat că va primi ce jucători doreşte şi că bugetul pentru transferuri e generos, între timp „Fălcosul" şi-a dat seama că a fost înşelat. Apoi, tehnicianul e supărat că Badea şi Borcea s-au ocupat mai mult de afaceri, ajungându-se ca la meciurile roş-albilor, la oficială, să nu fie niciunul dintre ei! Tehnicianul îi învinuieşte pe acţionari că nu se mai implică deloc în problemele echipei şi că a fost lăsat de izbelişte, ca singur răspunzător, în faţa suporterilor nemulţumiţi şi a jucătorilor neplătiţi de două luni.

Acţionarii contraatacă

Dacă Ando are o listă lungă de nemulţumiri, nici conducătorii nu se lasă mai prejos. În primul rând, ei vor ca antrenorul să le explice de ce, deşi se află sub contract cu Dinamo, a răspuns telefoanelor venite de la şefii Timişoarei şi ai CFR-ului, atunci când aceştia au căutat înlocuitori pentru Petrovici, respectiv Mandorlini.

Acţionarii au fost iritaţi şi de faptul că Andone lasă tot mai mult senzaţia că în loc să fie preocupat numai de Dinamo, îşi face planurile de viitor, fără ca ele să includă trupa din „Ştefan cel Mare". „Poate iau titlul şi plec", a fost ultima declaraţie a tehnicianului care a pus gaz pe foc. La capitolul „achiziţii", şefii au o altă viziune, complet difertă de cea a antrenorului, care se plânge că nu i-au fost aduşi jucători. Acţionarii susţin că „Fălcosul" a refuzat variantele lor pentru apărare, Epaminonda Nicu şi George Blay, dar l-a adus pe Oscar Rubio, care a greşit flagrant la primul meci în care a fost titularizat, cel cu Braşov.

În fine, cea mai mare supărare a şefilor e legată de dezastrul din apărare, cea mai slabă din ultimii 45 de ani, cu 16 goluri încasate în şapte etape! „Până acum am avut un program lejer, dar ne-au dat gol toate nou-promovatele. Ce o să facem când o să jucăm cu Steaua, Timişoara sau CFR? Câte goluri o să luăm atunci?", s-au plâns şefii.

Cristi Borcea se întoarce în ţară pentru a se ocupa de Dinamo

image

Interdicţie

Andone a intrat în gura conducătorilor şi pentru că a dezvăluit că jucătorii sunt neplătiţi de două luni. Oficialilor nu le-au picat bine spusele lui Ando şi au de gând să-i impună să nu mai vorbească despre bani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite