Cu casa închisă în Ligă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kapetanos, omul de gol al clujenilor
Kapetanos, omul de gol al clujenilor

CFR Cluj a vândut toate cele 18.000 de pachete de tichete pentru cele trei partide de acasă din grupe.

Nici n-au început bine meciurile din Ligă şi la CFR curg banii din toate direcţiile. Clujenii au deja asiguraţi 8,6 milioane de euro pentru intrarea în grupe plus încă un milion datorită victoriei de la Braga, iar acum le-a mai intrat în cont o sumă substanţială din vânzarea de bilete.

Ardelenii au scos la vânzare pentru meciurile din grupele Ligii doar pachete de bilete, valabile pentru toate cele trei partide de pe teren propriu, cu Manchester United, Galatasaray şi Braga. Cum preţul mediu al unui astfel de pachet e de 70 de euro, iar toate cele 18.000  s-au vândut deja, înseamnă că Arpad Paszkany a mai strâns 1,3 milioane de euro. Suma este totuşi mică în comparaţie cu ce s-ar fi putut încasa dacă meciurile s-ar fi disputat pe „Cluj Arena", care are o capacitate de 30.000 de locuri. Spre comparaţie, Steaua a încasat aproximativ aceeaşi sumă doar dintr-un singur meci disputat pe „Arena Naţională" (55.000 de locuri), cel cu Twente din februarie.

United vine cu toate vedetele

Primul meci de acasă al clujenilor, cel de mâine, cu Manchester United, se anunţă şi cel mai interesant. După ce echipa sa a părăsit sezonul trecut al Ligii încă din faza grupelor şi speriat şi de prestaţia clujenilor de la Braga, Alex Ferguson a anunţat că va folosi cea mai bună echipă, în frunte cu Van Persie şi Rooney. „Nici nu se pune problema să jucăm cu rezervele şi tinerii în meciul de la Cluj.

Voi folosi jucătorii experimentaţi. CFR a învins-o pe Basel în ambele meciuri din play-off şi acest lucru arată la ce nivel sunt cei din Cluj. De asemenea, faptul că au câştigat la Braga spune multe despre forţa lor", a spus managerul lui United, echipă ce a pierdut sâmbătă în Premier League acasă cu Tottenham, 1-2.

1,3 milioane de euro este suma încasată de CFR din vânzarea pachetelor pentru meciurile din Liga Campionilor.

Şi-au făcut încălzirea cu arbitri

Înainte de meciul de mâine cu Manchester, CFR s-a încălzit în campionat cu Gloria Bistriţa. Clujenii au câştigat cu 5-1, cel mai mare scor realizat de ei în acest sezon, dar meciul putea avea altă desfăşurare dacă brigada de arbitri condusă de centralul Adrian Cojocaru nu i-ar fi dezavantajat grosolan pe oaspeţi. Împotriva echipei lui Nae Manea s-a dictat eronat un penalty şi s-a validat un gol din ofsaid, în timp ce bistriţenii trebuiau să primească şi ei cel puţin o lovitură de pedeapsă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite