Cu Voinţa spre titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ifeanyi Emeghara (roşu) a jucat aseară, contra Sibiului, ultimul său meci în tricoul Stelei
Ifeanyi Emeghara (roşu) a jucat aseară, contra Sibiului, ultimul său meci în tricoul Stelei

Roş-albaştrii s-au impus cu greu în faţa formaţiei din Sibiu, însă păstrează speranţe la cucerirea campionatului, în cazul unui retur perfect.

Cei 7.000 de suporteri stelişti, cei mai puţini din acest sezon al roş-albaştrilor pe „Arena Naţională", au avut parte de două surprize la startul meciului: una plăcută, una neplăcută.

Astfel, suporterii au fost surprinşi că acoperişul retractabil al stadionului n-a mai fost tras în ciuda ploii, cu motivul că oficialii clubului n-au anunţat din timp acest lucru, însă s-au încălzit cu mesajul de încurajare transmis de Mihăiţă Neşu, de la Utrecht, acolo unde fostul stelist este paralizat de şapte luni.

Tătăruşanu a fost erou în repriza a doua

Pe teren, elevii lui Ilie Stan au încercat să continue sărbătoarea calificării în primăvara europeană printr-o victorie care să-i menţină în goana pentru titlu. Iar de luptat, au luptat.

După o ocazie a lui Tănase, blocat în ultima clipă, şi alte două ale lui Mihai Costea, iertat şi folosit titular de tehnician, roş-albaştrii au reuşit să deschidă scorul. La un corner bătut de Bourceanu, Iliev s-a înălţat perfect şi a trimis mingea în plasă. Jucătorii Voinţei Sibiu nu s-au prezentat însă ca porcul de Crăciun şi au încercat să revină pe tabelă, cel mai aproape de a egala fiind Popa, care a nimerit transversala pe finalul primei reprize.

După pauză, la rampă a ieşit Ciprian Tătăruşanu, care s-a transformat în erou, intervenind pe rând în faţa lui Dâlbea, de două ori, a lui Popa, care a fost din nou periculos, dar şi a lui Lukanovici, autorul celei mai mari ratări a Sibiului. Steaua a reuşit până la urmă să reziste până la final, iar Ilie Stan şi-a asigurat o iarnă liniştită, cu speranţe pentru revenirea în lupta la titlu.

Steaua 1
Tătăruşanu -  Emeghara (Lupu 75), Martinovici, Iliev, Latovlevici - Tatu, Bicfalvi (Fl. Costea 46), Bourceanu, Cr. Tănase - Tatu, Nikolici, M. Costea (Năstăsie 90).
Antrenor: Ilie Stan

Voinţa Sibiu 0
Miron - Sg. Bar, Cr. Apostol, N. Grigore II - Maghici, Dâlbea, Beza (Bunea 83), Fl. Tătar - Nicola (Burlacu 62), Lukanovici (Neguţ 75), I. Popa.
Antrenor: Alexandru Pelici
Gol: Iliev 36
Stadionul „Arena Naţională": 7.000
Arbitru: Augustus Constantin

Steaua pe „Arena Naţională"

Adversar    Competiţie    Spectatori

AEK Larnaca    Liga Europa    50.051
Rapid    Liga I    46.000
CFR Cluj    Liga I    37.000
Maccabi Haifa    Liga Europa    31.233
Concordia Chiajna    Liga I    15.000
FC Braşov    Liga I    10.200
Voinţa Sibiu    Liga I    7.000

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite