Adrian Porumboiu: „Cu Oţelul nu se greşeşte niciun aut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un clasament al echipelor avantajate de centrali în 2011, Galaţiul e pe primul loc. Adrian Porumboiu, cel mai defavorizat, nu suportă „umilinţa“. Pe final de campionat, echipele de la vârf ridică problema arbitrajului. Porumboiu e cel care conduce corul contestatarilor.

Campionatul rămâne deschis pe final, iar arbitrii pot deveni decisivi în stabilirea ierarhiei finale. De pe locul 1, gălăţenii speră la Liga Campionilor, iar misiunea lor a fost oarecum facilitată şi de arbitraj. În etapele disputate în 2011, trupa lui Dorinel Munteanu s-a bucurat de un tratament „special" din partea fluieraşilor. La polul opus se află FC Vaslui, care nu a beneficiat de nicio greşeală de arbitraj pro, ci de şase împotrivă.

De altfel, Adrian Porumboiu acuză că Oţelul a beneficiat de arbitraje favorabile, iar echipa sa trebuia să fie deja campioană în Liga 1. „Dacă nu se făceau atâtea greşeli în defavoarea noastră, campionatul era terminat de mult. Am fi fost campioni deja. În situaţia de faţă nu pot face nimic, decât să fim îngăduitori cu arbitri după Paşte. Oţelul este vizibil ajutată de arbitri, nici măcar un aut nu se greşeşte contra lor. E o situaţie dramatică şi nu înţeleg de ce mi se întâmplă numai mie. E ceva ce îmi scapă şi nu am ce să fac. Iau lucrurile aşa cum sunt ", spune Porumboiu.

Printre cei favorizaţi de arbitri se numără şi timişorenii. Chivorchian evită să vorbească despre greşeli de arbitraj şi se rezumă la jocul echipei: „Nu vreau să intru în scandal, văd doar problema noastră. Dacă jucam noi mai bine şi eram atenţi, aveam cu 9 puncte mai mult".

"Adversarii să nu vorbească de arbitraj, că asta este neobrăzare. Eu aş avea multe de spus pe tema asta."
Marius Stan
director Oţelul

Greşeli de arbitraj în 2011

1. Oţelul Galaţi 6 pro 1 contra
2. Poli Timişoara 9 pro 6 contra
3. FC Vaslui 0 pro 6 contra

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite