Cu Leo Strizu la reunire!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali l-a rugat pe fostul selecţioner să-i mai acorde câteva zile de răgaz pentru a-i putea îndeplini toate doleanţele.

Decizia lui Victor Piţurcă de a nu participa la reunirea lotului l-a dat peste cap pe Gigi Becali, mai ales că latifundiarul din Pipera concediase în prealabil întreg stafful tehnic din sezonul precedent.

Prima măsură luată de Valeriu Argăseală a fost aceea de a închide porţile stadionului la prima şedinţă de pregătire a verii, pentru a nu se face de râs în faţa reprezentanţilor mass-media. Apoi, fostul arbitru asistent l-a convocat de urgenţă în biroul său pe tehnicianul celor de la Steaua II, Leo Strizu, căruia i s-a cerut să conducă antrenamentul.

De altfel, Strizu va rămâne interimar până în momentul în care Piţi îi va da un răspuns definitiv lui Gigi Becali. Totul trebuie clarificat însă în câteva zile, mai ales că echipa ar trebui să plece sâmbătă la Bad Gastein, în Austria, unde se va desfăşura primul cantonament al verii. Această situaţie fără precedent a fost comentată şi de Emeric Ienei, viitorul preşedinte al Stelei în viziunea lui Piţurcă:

 „E neplăcut ce se întâmplă în Ghencea, dar eu sper ca Piţi să vină până la urmă. Totul depinde însă de patronat! Atunci când va accepta Piţurcă, va fi clar că lucrurile sunt serioase şi abia atunci se pune problema ca şi eu să semnez. Timpul trece însă, iar lucrurile nu se mai pot tergiversa la nesfârşit". 

Ce-i reproşează Piţi lui Gigi Becali

N-a rezolvat problema stadionului cu cei de la MApN

Are restanţe de două luni la plata salariilor către jucători

N-a strâns încă cele şase milioane de euro pentru achiziţii

Nu este de acord cu venirea lui Eugen Neagoe şi a lui Florin Marin, deşi i-a promis că-i va da mână liberă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite