Bobar, audiat la DNA în cazul excluderii Universităţii Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Bobar (FOTOGRAFIE: Cronica Sportivă de Vest)
Cristian Bobar (FOTOGRAFIE: Cronica Sportivă de Vest)

Cristian Bobar, reprezentant al cluburilor din Liga a III-a în Comitetul Executiv al FRF, a sosit, miercuri, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a fi audiat în dosarul excluderii Universităţii Craiova.

Bobar a afirmat, înainte de a intra în sediul DNA, că nu se consideră vinovat în acest caz. "Sunt în într-o mare întârziere. Le voi răspunde procurorilor la toate întrebările, dar consider că nu am greşit cu nimic. Nu ştiu de ce a fost nevoie să mai fiu chemat încă o dată la DNA pentru că nu am experienţă în astfel de lucruri", a declarat el. Membrii Comitetului Executiv al FRF care au participat la şedinţa din 20 iulie, în care s-a decis excluderea Universităţii Craiova, au fost puşi sub învinuire de procurorii anticorupţie pentru abuz în serviciu şi sustragere de bunuri de sub sechestru. După ce în urmă cu o săptămână şi jumătate au luat cunoştinţă de materialul urmăririi penale, cei 12 membri ai Comitetului Executiv care au participat la şedinţa respectivă au fost convocaţi la sediul DNA pentru audieri.

Luni, au fost prezenţi la DNA trei membri ai forului federal, Octavian Goga, Cornel Şfaizer şi Ştefan Stana, iar marţi alţi trei, Marian Rusen, Vasile Avram şi Sorin Ţerbea, urmând ca şi ceilalţi membri, printre care se numără preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi cel al LPF, Dumitru Dragomir, să vină la audieri în zielele următoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite