Cristi Pustai: "Mă surprinde retrogradarea Timişoarei, dar mă bucur că vom juca în Liga Europei!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat că îi pare rău de soarta echipelor FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, dar că nu poate nega bucuria calificării în preliminariile Ligii Europa, obţinută în urma acestei decizii.

"Decizia asta vine ca o surpriză, dar probabil este un lucru regulamentar. Surprinde faptul că a fost retrogradată şi Gloria Bistriţa şi îmi pare rău că s-a ajuns la aceste decizii. Nu pot ascunde că nu ne bucurăm că am obţinut astfel calificarea în Europa League, însă nu vreau să cred ca ne clădim bucuria întreagă pe necazul altora, deoarece şi noi am jucat bine în acest sezon.

Este o imensă bucurie pentru Mediaş, o premieră pentru acest oraş şi împrejurimi şi cred că toţi sunt mândri de noi", a declarat antrenorul formaţiei Gaz Metan.

Tehnicanul a adăugat că îşi doreşte încă 2-3 jucători noi la echipă şi că data reuniunii lotului va rămâne neschimbată. "E nevoie de întăriri, la orice final de campionat e nevoie de o analiză a lotului, ce a mers şi ce nu, jucători care nu s-au integrat şi de o reîmprospătare a lotului, pentru a crea acea stare de concurenţă, importantă pentru performanţă.

Noi nu am adus niciodată mulţi jucători şi cred că şi în acest mercato vom aduce 2-3 jucători. Reuniunea lotului va fi tot pe 13 iunie. E posibil să nu rămânem doar la Mediaş în cantonament, ci să mergem în Sovata. Din 23 iunie până pe 8 iulie vom merge la Debrecen pentru un stagiu de pregătire", a încheiat Pustai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite