Cristi Munteanu, noul căpitan al echipei FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Cristi Munteanu a declarat că antrenorul Marius Şumudică l-a numit căpitanul echipei FC Braşov, iar portarul Mario Felgueiras va fi cea de-a doua opţiune pentru această funcţie, informează site-ul oficial al grupării ardelene.

"Înaintea meciului cu Torpedo Kutaisi, Marius Şumudică ne-a anunţat în vestiar că eu voi fi căpitanul echipei, iar Mario Felgueiras al doilea căpitan. M-am bucurat foarte mult, este o onoare pentru mine să fiu căpitanul acestei echipe şi chiar sunt mândru că voi purta banderola. Am făcut o alegere bună vara trecută când am venit la Braşov. Am găsit un grup unit, chiar dacă sunt mulţi jucători străini. În această iarnă ne-au plecat doi jucători de valoare, acum rămâne de văzut dacă cei care au venit vor ridica valoarea lotului", a spus Munteanu.

Noul căpitan an braşovenilor a afirmat că acest cantonament este cel mai lung din cariera sa. "Acest cantonament este cel mai lung din întreaga mea carieră, însă asta este meseria pe care ne-am ales-o şi nu trebuie să ne plângem. Pregătirea a decurs foarte bine până acum. Am jucat şi două meciuri amicale în care am obţinut rezultate bune. În meciul cu polonezii am fost şi obosiţi, dar important este că nu am pierdut. Este bine că am venit în Antalya pentru acest cantonament, pentru că ne putem pregăti pe terenuri cu iarbă. Avem mai mulţi jucători noi şi trebuie să-i integrăm cât mai repede în echipă. Nici nu mă gândesc la retrogradare, noi vrem să terminăm cât mai sus în clasament. Noi, la Braşov, vom juca fiecare meci la victorie, indiferent de adversar. Sincer, mie chiar îmi plac meciurile cu Steaua, cu Dinamo sau Rapid, echipe care vor veni în acest retur la Braşov. Sunt partide în care poţi demonstra cu adevărat că ai valoare", a precizat Munteanu.

Fundaşul braşovean crede că echipa sa va arăta mult mai bine în retur: "Noi ne dorim ca fanii să vină în număr cât mai mare la meciuri, pentru că vom face tot posibilul să ne bucurăm împreună de cât mai multe victorii. Sunt convins că în retur vor vedea o altă faţă a Braşovului. Marius Şumudică este un antrenor care face antrenamente plăcute, îţi dă mai multă libertate în joc, iar înaintea meciurilor ştie să te motiveze la maximum, astfel că dai tot ce ai mai bun pe teren".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite