UPDATE Borcea: „Era să mă bat cu Vasile Avram, noroc că mi-a dat Xanax nea Mitică"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea vrea să plece de la Dinamo
Cristi Borcea vrea să plece de la Dinamo

Preşedintele executiv al roş-albilor a anunţat că va reveni în ţară şi nu se teme că ar putea fi chemat la DNA pentru discuţiile purtate cu fostul şef al CCA, Vasile Avram.

UPDATE Cristi Borcea a explicat la Digi Sport relaţia cu Avram şi a explicat cum a fost dezavantajată Dinamo: "Acum patru ani am pierdut un titlu pe seama arbitrilor străini. Sunt şi eu curios cine mi-a pus atâtea beţe în roate. Nu am nicio bănuială, dar sunt sigur că vor apărea. Au fost prea clare greşelile de arbitraj împotriva lui Dinamo. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că a intervenit DNA-ul, că altfel Dinamo nu avea nicio şansă".

"Dar văd că am pierdut patru puncte în ultimele două etape. Eu sper ca cei care au rămas acasă şi se ocupă de echipă să tragă un semn de alarmă. În stenograme este vocea disperată a unuia dezavantajat de arbitri. Aţi văzut că eu am cerut doar arbitraje corecte",a continuat acesta.

"Vasile Avram are vocabularul dezvoltat la Securitate, mi-e mi-a dat calde cu Vasluiul, lui Porumboiu cu CFR. Eu am cerut doar arbitraje corecte. Eu eram să mă bat cu Avram, am rupt haine, noroc că mi-a dat 'nea Mitică Xanax. Anul trecut, cu Andone, am plecat în America şi echipa era pe locul I. I-am cerut public să am parte de arbitraje corecte. Când am venit, după o lună şi ceva, eram pe locul 6. Dacă eu am vorbit vreodată cu arbitrul, mă duc singur la DNA să-mi pun cătuşe", a mai spus Cristi Borcea la Fanatik Show.

"Mă întorc în ţară la sfârşitul lunii, de ce să nu vin? În stenogramele acelea vorbeam de şampanii, şoferul meu i le-a dus domnului Avram, le-a plătit, a tăait chitanţă, nu e nicio problemă. Nici nu a vrut să le ia până nu mi-a dat banii. Am cerut să fim arbitraţi corect, noi de trei ani nu ne-am apropiat de titlu! Ce să influenţez?", a spus Borcea la Pro TV. Acesta a anunţat că a avut şi unele porbleme de sănătate: "Mai am unele probleme dar vă asigur că atunci când ajung în ţară o să fiu la capacitate maximă. Nu este adevărat că nu vin în ţară de frica DNA-ului. N-am fost citat, n-are nicio legătură. Dacă voi fi chemat, voi veni, cum am făcut mereu, ce, nu mai am dosare?", a declarat iniţial dinamovistul la Pro TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite