UPDATE Cristi Borcea: "Operaţia mi-a schimbat viaţa!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a vorbit despre operaţia pe cord şi regimul pe care va trebui să-l urmeze.

UPDATE "Mă simt bine, puteam să mă operez oriunde dar am avut încredere în domnul profesor şie chipa sa. Acum sunt mult mai atent cu viaţa mea şi le recomand tuturor conducătorilor, jucătorilor şi antrenorilor să-şi facă un control cel puţin o dată pe an. 99 la sută din cunoştinţe mi-au spus că sunt inconştinet că mă operez aici, dar nici în America, unde am suferit un preinfarct, nu am găsit condiţiile de la Floreasca", a spus Borcea.

Nu am emoţii în privinţa Dosarului Transferurilor pentru că sunt neviovat, e un porces ce poate dura şi trei ani şi indiferent de verdictul de mâine se poate face recurs.

Mă duc acasă şi până duminică nu ies, o să fac tratament iar telefoanele le deschid doar o oră dimineaţa şi una seara.

Dacă o să am voie o să plec la Miami şi şase luni nu mă mai vedeţia la fotbal. Doar cu domnul doctor lângă mine, o să vin la finala Cupei

Când îţi opreşete inima...îţi schimbă viaţa o asemenea operaţie. Nu înţelegeam înainte când vorbeam cu nea Cornel Dinu şi cu Giovani, dar acum înţeleg", a spus Borcea.

Cristian Borcea a fost supus, în 12 martie, unei intervenţii chirurgicale de by-pass pe o arteră coronară blocată, fiind operat de medicul Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca din Capitală, cel care l-a operat în august 2011 şi pe Cornel Dinu, administratorul delegat al FC Dinamo.

Potrivit unor surse medicale, Cristian Borcea va fi externat cel mai probabil azi la prânz.

Medicul Şerban Brădişteanu declara, joi, că starea lui Cristian Borcea este bună, face exerciţii uşoare pe bicicletă, primeşte vizite scurte, iar alimentaţia lui va fi prioritar bogată în legume, fructe şi brânzeturi.

Şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca l-a sfătuit pe Cristian Borcea să devină lacto-vegetarian şi să uite de emoţii la meciurile echipei Dinamo, cel puţin jumătate de an de acum încolo.

Cristian Borcea nu a ţinut cont de recomandările medicilor şi a urmărit, sâmbătă, meciul Dinamo-Sportul Studenţesc, scor 1-3, de la o fereastră a Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, operat pe cord în urmă cu o săptămână, avea o malformaţie, probabil congenitală, artera coronară fiind strangulată de o punte musculară.

În 20 martie, Tribunalul Bucureşti urmează să anunţe sentinţa pe care o va da în cazul privind transferurile de judecători de forbal. Pentru Cristian Borcea, acuzarea a cerut condamnarea cu executare în regim de detenţie către jumătatea maximă a pedepsei, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite