Cristescu îl face praf pe Mititelu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mititelu are în continuare probleme cu foştii săi colaboratori de la Universitatea Craiova. Ultimul care a lansat un nou atac la adresa patronului este Silvian Cristescu, ex-preşedinte al clubului.

„E puţin spus că nu-l agreez

pe Mititelu. Adevărul este evident: acest om nu are nici minte, nici bani, nu are nimic! Toată lumea spera că o să aibă bani pentru proiectele pe care le-a anunţat, dar ne-a aburit cu promisiuni şi cu minciuni. Din păcate, minte nu a avut niciodată, dar am sperat cu toţii că măcar va asigura un buget echipei. Ne-am înşelat", a spus Cristescu pentru „Gazeta de Sud". El are de recuperat aproximativ 150.000 de euro de la Mititelu, sumă cu care a împrumutat clubul.

„Am făcut o plângere şi Mititelu va fi chemat la audieri, apoi se va ajunge în instanţă. Cine ştie cât mai am de aşteptat până când îmi voi primi banii?", a mai spus fostul preşedinte al Ştiinţei. În ultimul an, patronul „juveţilor" a avut conflicte şi cu alţi foşti angajaţi, între care Victor Piţurcă, Eugen Neagoe, Florin Marin, Nicolo Napoli şi Laurenţiu Reghecampf.

Clubul se zbate în sărăcie

Din cauza problemelor financiare, Mititelu a anulat cantonamentul de la Govora şi a amânat şi stagiul din Austria. În plus, jucătorii care au mai rămas la echipă sunt neplătiţi de şase luni şi se gândesc să-şi depună memorii să devină liberi de contract. Din această cauză, ei au refuzat să joace amicalul de sâmbătă cu FC Piatra Olt.

10 milioane de euro este suma la care se ridică datoriile totale ale Craiovei în acest moment.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite