Cristescu: ”Dinamo a avut noroc. Balaj ne-a dezavantajat!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Silvian Cristescu, președintele Universității Craiova consideră că Dinamo a avut noroc pentru că a obținut un egal în partida de duminică seară încheiată 2-2. Cristescu a acuzat și arbitrajul lui Cristi Balaj.

Craiova a avut ghinion și Dinamo a avut noroc, la fel ca și în Cupă. Am dominat clar în repriza a doua și ar fi trebui să câștigăm", a declarat Cristescu la sport.ro. Acesta l-a acuzat pe Balaj pentru deciziile luate împotriva echipei sale.

"Nici nu ai ce să lămurești. Alexe a simulat la penalty-ul pentru Dinamo. A fost ca și cum Balaj le-a zis, hai vreți să egalați, egalați. Noi am avut la Ologu penalty clar și trebuia și eliminare la Moți în acea fază. Torje a simulat de vreo trei ori, avea deja cartonaș galben și ar fi trebuit să mai primească unul. Intrarea lui Bordeanu la Costea trebuia sancționată cu roșu direct. Cred că așa i-a învățat, dacă intră Costea, să-i rupă picioarele", a mai spus Cristescu la sport.ro.

Potrivit oficialului craiovan, clubul din Bănie va depune un memoriu pentru ca Bordeanu să fie suspendat în urma intrării la intimidare a dinamovistului la Florin Costea, jucător care a evoluat pentru prima oară după opt luni de absență cauzată de o gravă accidentare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite