Cristea se vede Ronaldinho!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Prinţul“ vrea să înscrie la Split dintr-o fază fixă în stilul brazilianului de la AC Milan. Noul sezon al lui Dinamo a scos la suprafaţă un alt Adrian Cristea. Schimbat mult în bine, cu o nouă atitudine.

Reinventat sub comanda lui Andone, mijlocaşul de 26 de ani a adăugat la vechiul său arsenal de driblinguri, un „artificiu". Bate fazele fixe astfel încât mingea se ridică rapid peste zid, nu se învârte în aer şi produce suprize neplăcute portarului advers. Cristea spune că stilul său poate fi comparat cu cel al lui Ronaldinho.

„Meciurile încinse îmi plac"

„Mie îmi place cum joacă şi cum bate loviturile libere Ronaldinho, de la AC Milan. Nu neapărat mi-am schimbat modul de a executa astfel de faze, însă încerc să fiu cât mai imprevizibil pentru portar. Bine, stilul trebuie adoptat şi în funcţie de distanţă. Dacă faza e mai departe de poartă, atunci trebuie să ating mingea în plin, pentru a lua o traiectorie ciudată în faţa portarului. Sper să marchez la Split", a explicat „Prinţul".

Adrian Cristea va fi unul dintre titularii lui Andone în partida din această seară cu Hajduk, din turul III preliminar al Ligii Europa. Dinamovistul nu se intimidează în faţa atmosferei incendiare pe care o pregătesc fanii croaţi:

„Mie partidele astea încinse îmi plac. Astfel de jocuri mă ambiţionează. Hajduk este obligată să marcheze, va ieşi la joc, şi vom avea spaţii în ofensivă". „Prinţul" a vorbit şi despre slăbiciunile din defensivă „câinilor": „Atacăm şi ne apărăm împreună. De când sunt eu la Dinamo, tradiţia noastră a fost să ne descurcăm bine în ofensivă".

3 goluri a marcat Adrian Cristea pentru Dinamo în acest sezon: două în Liga I şi unul în Liga Europei.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite