Cristea, primit ca un prinţ la Cluj (Galerie Foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mijlocaş al lui Dinamo, Adrian Cristea, a sosit în această seară la Cluj. Deşi trebuia să fie însoţit de prietena sa, Bianca Drăguşanu, în cele din urmă vedeta TV a ales să rămână la Bucureşti. În schimb, cu acelaşi avion a venit vedeta CFR-ului, Lacina Traore, care nu a scăpat de huiduielile fanilor Universităţii

„Prinţul“ a fost aşteptat la Cluj de aproximativ 25 de suporteri, care i-au făcut o primire emoţionantă, oferindu-i şi un fular al echipei pentru care tocmai a semnat. Aşteptat afară în maşină de Claudiu Niculescu, fotbalistul s-a fotografiat cu fanii care-l aşteptau.

image

Cu acelaşi avion a venit şi Lacina Traore, atacantul celor de la CFR Cluj, dar cei doi nu s-au intersectat.

image

„Probabil că voi rămâne la CFR, dar deocamdată nu ştiu nimic sigur. Şi anul trecut s-a vorbit de foarte multe echipe care mă vor şi până la urmă am rămas aici. Nu sunt supărat, mă voi pregăti la fel. Dacă ar fi să aleg între Italia şi Anglia, aş alege Anglia“, a declarat ivorianul.

image

Imediat, privirile au fost aţintite spre Adrian Cristea, mijlocaşul adus la Universitatea de Florian Walter, pentru 1,5 milioane de euro.

image

„Mă bucur foarte mult pentru această primire. Ştiam că Universitatea are suporteri fanatici, chiar m-au impresionat. Abia aştept pregătirile, sunt plin de entuziasm, mă bucur că sunt aici. Pentru mine nu este un pas înapoi transferul la Universitatea, consider că este un nou început atât ca fotbalist, cât şi ca om. N-o să-i dezamăgesc pe cei care au vorbit foarte frumos despre mine“, a declarat Cristea pe aeroport.

image

Fanii au continuat să-i scandeze numele şi la ieşirea din terminal, unde era aşteptat de Claudiu Niculescu, unul dintre fotbaliştii de care a fost extrem de apropiat şi în perioada când evolua pentru Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite