Cristea, înjurat de un anonim de la Râşnov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul s-a luat la harţă cu un fundaş al adversarilor de judeţ, pe care „câinii“ i-au bătut ieri cu 5-1. Fotbalistul care a reuşit cinci goluri pentru „câini“ în tur şi-a mărit masa musculară în urma cantonamentului de la Poiana Braşov.

Punct final pentru calvarul roş-albilor. Cantonamentul montan, cu alergări în pantă de câte 15 kilometri şi cu exerciţii la sala de forţă, s-a terminat ieri, odată cu amicalul susţinut în compania unei echipe de judeţ, FC Râşnov. Lesne de înţeles, Dinamo s-a impus cu 5-1.

Meciul a avut mult nerv. Implicit şi cartonaşe roşii. Andrei Cristea a fost eliminat în minutul 72 după un conflict cu un fundaş advers. Se pare că jucătorul gazdelor i-ar fi strigat dinamovistului că e un fotbalist slab, iar Andrei nu a reacţionat foarte bine.

A văzut iadul alb

Cei doi s-au împins, iar arbitrul Robert Dumitru i-a trimis mai repede la vestiare. „Se mai întâmplă. După un astfel de stagiu apar şi nervii, e şi oboseala la mijloc. Nu mai contează ce-a fost", ne-a povestit Cristea. Vestea plecării spre Bucureşti în această dimineaţă a fost primită cu mare bucurie de elevii lui Ţălnar.

Desigur şi de Andrei Cristea. Fotbalistul care până la 25 de ani a mai trecut pe la Steaua sau FC Timişoara a efecutat abia la Dinamo cel mai greu cantonament al carierei sale.

A tras de „fiare" la sala de forţă

„A fost extrem de greu, serios. Zăpada şi pantele ne-au stors de energie. Ştiu că această perioadă ne va prinde bine în retur, antrenorii au dreptate", a spus Andrei Cristea.Acesta a tras din greu şi de „fiare".

A urmat un exerciţiu strict la sală şi speră să vadă acum roadele. „După şedinţe atât de solicitante e de aşteptat să-ţi măreşti masa musculară, dar asta ne va spune doctorul după unele controale", a încheiat Andrei.

5-1

Dinamo (prima repriză): Matache - Molinero, Grigore, L. Goian, Crăciun - Torje, Rus, Daminuţă, Alexe - Niculescu, Niculae.
Dinamo (repriza a doua): G. Curcă - Scarlatache, Grigore, Moţi, Diabate - Păun, Rus, Alexe, Pulhac - L. Ganea, An. Cristea. Antrenor: Cornel Ţălnar
FC Râşnov (Liga a IV-a)
Goluri pentru Dinamo: M. Niculae (2), Niculescu, Păun, Moţi
Arbitru: Robert Dumitru

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite