"Adrian Cristea s-a antrenat în Bamboo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Vicepreşedintele clubului Poli Iaşi, Pavel Hodea, a declarat că vânzarea lui Adrian Cristea, jucător deţinut în coproprietate cu Dinamo, ar aduce în visterie o sumă de bani necesară supravieţuirii clubului ieşean.

"Pe Adrian Cristea l-am văzut antrenându-se prin Bamboo! Totuşi, am înţeles că Ioan Becali îi caută echipă. Vânzarea lui Adrian Cristea ne-ar aduce nişte bani extrem de necesari. Noi nu putem spera decât ca suma de transfer să fie cât mai mare, pentru ca şi banii pe care îi vom lua de la Dinamo să fie cât mai mulţi. Nu cred că se pune problema ca Adrian Cristea să fie dat împrumut la vreo echipă sau să ajungă în Liga a II-a, la Universitatea Cluj", a spus Pavel Hodea.
Oficialul ieşean a mai precizat că obiectivul formaţiei din dealul Copoului ar putea fi în retur salvarea de la retrogradare: "Realişti fiind şi ţinând cont de situaţia actuală de la noi, cred că rămânerea în prima ligă este un obiectiv realist. Anul 2009 a fost unul dintre cei mai grei. În ultima perioadă la Poli Iaşi s-a mers numai cu soluţii de ultim moment, lucru pe care încercăm să-l schimbăm. Nu putem decât să ne dorim ca 2010 să fie un an mai bun, care să ne aducă o stabilitate financiară".


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite