O fostă glorie a Craiovei sună adunarea: "În câteva ore strângem un lot de 70-80 de fotbalişti. Facem faţă în Liga I"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul "Ion Oblemenco" din Bănie
Stadionul "Ion Oblemenco" din Bănie

Un fost fotbalist al Universităţii Craiova, Eugen Trică, consideră că se poate construi repede o echipă la Universitatea Craiova.

"E un lucru bun, toată lumea aştepta ca Universitatea să revină. Ştiinţa nu trebuie să moară. Acum să vedem unde revine, în Liga I sau în Liga a II-a. Fotbalişti se găsesc în Craiova, mâine facem un lot de 60-80 de jucători care să se bată la campionat. Normal că ar face faţă în Liga I, doar se ştie că oltenii sunt ambiţioşi. Eu văd Craiova din nou în Liga I, dar să vedem ce decide federaţia şi tribunalul. Oricum, Craiova trebuie să fie acolo sus tot timpul", a zis olteanul.

Trică, acum tehnician la Juventus Bucureşti, în Liga a III-a, a mai afirmat că şi-ar dori ca într-o zi să antreneze Universitatea Craiova. "Deocamdată nu cunosc lotul la Juventus Colentina, am pus reunirea la 2 iulie. Mie îmi place să o iau de jos, aşa că am început cu Liga a III-a. Aş vrea să antrenez Universitatea Craiova, ăsta e visul oricărui oltean. Nu vreau la Steaua, nu acum", a precizat Trică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite