Craiova va avea din nou echipă în fotbalul mare! FC Olt Slatina se mută în Bănie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Universitatea Craiova a fost dezafiliată de Federaţia Română de Fotbal şi oraşul a rămas fărăe echipă în eşaloanele superioare, autorităţile locale au studiat posibilitatea înfiinţării unui nou club. Iar eforturile sunt pe cale să fie răsplătite.

Din Lipsa banilor şi din cauza birocraţiei, lucrurile au tărăgănat, darn salvarea a venit din partea vecinilor de judeţ. Gruparea FC Olt Slatina, nou promovată în Liga a II-a, va disputa din retur meciurile de pe teren propriu la Craiova, cel mai probabil pe stadionul Extensiv, iar din sezonul următor, echipa va rămâne a oraşului sub numele de Ştiinţa.

Acest lucru este însă o palidă consolare pentru suporterii olteni, pentru că echipa vine fără palmaresul "Craiovei Maxima" şi nu este decât o copie nefericită. Ca o confirmare, nici culorile actualei FC Olt Slatina şi viitoarei Ştiinţa Craiova nu sunt alb-albastre, ci alb-vişinii.

Patronul Claudiu Postolache se gândeşte ca foşti componenţi precum Surugiu, Săceanu sau Vigariu să fie aduşi la noua echipă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite