Craiova Minima

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostele glorii ale oltenilor sunt de părere că Universitatea mai are doar şanse teoretice să scape de retrogradare. După 0-2, acasă, cu Pandurii, formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf a ajuns la 12 meciuri consecutive fără victorie şi s-a scufundat şi mai mult în subsolul clasamentului.

Foştii mari fotbalişti ai clubului deplâng situaţia în care se află Prepeliţă şi compania şi nu prea mai cred în salvarea echipei, deşi mai sunt încă zece etape de disputat din actualul sezon. "Soarta Craiovei e deja decisă. Şanse de salvare mai există doar teoretic, însă ele nu pot fi luate în calcul la ce joacă acum echipa.

În curând, patronul Mititelu va încerca cu disperare să vândă din jucători, ca să nu-i piardă gratis, pe la comisii. Probabil, acum se pregăteşte să facă o nouă echipă, cu mulţi tineri, care la anul să se bată pentru revenirea în prima ligă", a spus Rodion Cămătaru.

La fel de dur a fost şi Ilie Balaci, pentru care jucătorii actuali sunt principalii vinovaţi: "Tare mult mi-aş fi dorit ca Universitatea să fie cu două locuri mai sus. Din fericire pentru mine, nu sunt implicat în acest proiect. Fostul mare antrenor Valentin Stănescu zicea mereu că nu poţi face treabă cu cadavre, iar jucătorii Craiovei sunt cadavre, din păcate".

Nici Nicolae Tilihoi nu i-a menajat deloc pe elevii lui Laurenţiu Reghecampf: "Jucătorii Craiovei sunt purtători ilegali de ghete şi echipament. Sezonul trecut au scăpat ca prin minune de la retrogradare, acum s-a terminat şi cu norocul, şi cu banii. Mititelu s-a băgat singur în rahat. Trebuie făcută curăţenie totală".

„Mititelu e vinovat!"

Fostul manager al Craiovei, Victor Piţurcă, este de părere că nu jucătorii sunt vinovaţi de situaţia în care a ajuns acum echipa, ci patronul. "Singurul vinovat e Mititelu, pentru că nu m-a ascultat. Ce voia să mai fac eu, să aduc şi mai mulţi bani de acasă. Uitaţi-vă cum joacă echipa! În iarnă spunea că nu are nevoie de Găman sau de Iliev şi l-a adus pe Zoro. Aţi văzut ce meci a făcut Zoro, l-a driblat Lemnaru de la Pandurii până a căzut în fund". Piţi cântă încă de pe acum prohodul "alb-albaştrilor".

„Craiova nu mai are nici cea mai mică şansă să se salveze. Cu un om ca Mititelu la conducere nu mai are cum să scape. El habar nu are ce trebuie să facă. Pot să pun pariu că îl mai ţine o etapă şi pe Reghecamp şi apoi îl schimbă", a adăgat fostul selecţioner.

"Jucătorii Craiovei sunt purtători ilegali de ghete şi echipament.''
Nicolae Tilihoi fost fotbalist Universitatea

Seria neagră a Craiovei

Etapa a 14-a:
Craiova - Oţelul 0-1
Etapa a 15-a:
Dinamo - Craiova 2-2
Etapa a 16-a:
Craiova - Bistriţa 1-2
Etapa a 17-a:
Gaz Metan - Craiova 1-0
Etapa a 18-a:
CFR- Craiova 2-1
Etapa a 19-a:
Craiova - Steaua 0-1
Etapa a 20-a:
Craiova - Brăneşti 1-1
Etapa a 21-a:
Timişoara - Craiova 4-0
Etapa a 22-a:
Craiova - Astra 1-1
Etapa a 23-a:
Sportul - Craiova 3-0
Etapa a 24-a:
Craiova - Pandurii 0-2

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite