Craiova - în genunchi, Neagoe - dat afară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrângerea cu Oţelul a pus capac unui tur ruşinos pentru olteni. Piţurcă e văzut drept salvatorul Craiovei. Craiova nu-şi revine din pumni. După înfrângerea cu Oţelul, Mititelu a anunţat că renunţă la antrenorul Eugen Neagoe şi îl vinde pe Florin Costea din iarnă.

Meciul de la Galaţi nu a avut istoric. Gazdele au fost mai insistente în atac şi au dat gol în finalul primei reprize, când Silviu Ilie a profitat de o eroare de marcaj a lui Dorel Stoica şi a trimis cu capul în poartă.

Prilej pentru fotbalistul gălăţean să arate dedicaţia „Pentru tata", părintele său fiind grav bolnav. În partea a doua, oltenii n-au avut puterea să revină, încheind cu o nouă înfrângere o jumătate de campionat catastrofală.

Costea va fi vândut în această iarnă

La finalul partidei, Adrian Mititelu a anunţat măsuri drastice. Pe scurt, Eugen Neagoe, dat afară, Florin Costea, vândut.

„Nici dacă bătea azi nu-l mai ţineam pe Neagoe. A fost cel mai liber antrenor pe care l-a avut Craiova şi el a jucat cu Mihai Costea în lateral. Aşezarea a fost greşită", a decretat Mititelu.

Finanţatorul Craiovei a confirmat şi transferul lui Florin Costea din iarnă: „Vom reface şi echipa, trei - patru jucători vor pleca. Sunt şanse mari ca Florin Costea să plece de la Universitatea". În schimb, Mititelu a spus că intenţionează să-l păstreze pe Eugen Trică, dorit de ŢSKA Sofia.

În acest moment, proiectul lui Mititelu îl are în centru pe Victor Piţurcă. Cei doi s-au întâlnit de mai multe ori în ultimele zile, punând la cale o nouă strategie.

Fostul selecţioner va avea libertate totală în decizii, va schimba jumătate de echipă şi va avea ca obiectiv o clasare onorabilă la finalul acestui campionat. De abia din sezonul 2010-2011 oltenii îşi vor propune să meargă într-o cupă europeană.

1-0

Oţelul: Baotici – Rîpă, Sg. Costin, Perendija, Sălăgean - L. Iorga, Giurgiu, G. Paraschiv (57 Neagu), S. Ilie (81 Antal) – Pena (61 Axente), Ibeh.
Antrenor: Dorinel Munteanu

Universitatea Craiova: S. Lung Jr. – Bădoi, D. Stoica, Mitchell, Rose – Bărboianu (82 Roman), Trică, Şoavă (65 R. Barbu), Firţulescu (58 V. Badea) – Dina, M. Costea. Antrenor: Eugen Neagoe

Gol: S. Ilie 41

Stadion: Oţelul: 3.000

Arbitru: Cristi Balaj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite