LIVETEXT Craiova – Steaua, 0-1 FINAL. / Bilaşco aduce trei puncte vitale Stelei.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a câştigat la limită, 1-0, în deplasarea de la Craiova, contra unei echipe măcinate de scandaluri interne. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Marius Bilaşco, în minutul 31. Oltenii ajung la cel de-al patrulea meci consecutiv fără victorie şi totodată a patra înfrângere la rând pe teren propriu. După cele trei puncte obţinute în Bănie, steliştii speră în continuare să ajungă din urmă liderul Oţelul Galaţi

Cristi Balaj a fluierat finalul partidei. Universitatea Craiova - Steaua 0-1.

De la margine s-au arătat trei minute de prelungire.

Min 85. Ocazie la poarta Craiovei. Surdu reia cu capul din careul mic, dar Zoro trimite în corner. Execută Brandan, dar Silviu Lung jr. prinde fără probleme.

Min 83. Ultima schimbare la Steaua. Iese Nicolae Dică, intră Surdu

Min 77. Schimbare la Steaua. Iese Cristi Tănase, intră Burdujan.

Min 72. Marius Lăcătuş răspunde: îl scoate pe Marinescu şi îl introduce pe Bicfalvi.

Min 70. Nicolo Napoli face prima schimbare.  Iese Ologu, intră Gângioveanu.

Min 63. Mihai Costea centreaza spre Subotici, dar acesta este blocat de George Galamaz.

Min 55. Ologu execută un corner până la Dorel Stoica,iar acesta reiadeparte de poarta steliştilor.

Min 48. Oltenii încep în atac, aşa cum au făcut şi în prima parte a jocului. Centrarea se duce către Florin Costea, dar Ricardo trimite din nou în corner. Dănănae centrează de pe dreapta, dar Subotici faultează în atac. Balaj le dă mingea steliştilor.

A început repriza a doua.

Cei doi antrenori nu au efectuat schimbări la pauză.

Arbitrul Cristi Balaj fluiera finalul primei reprize

Min 37. Subotici şutează de la marginea careului, dar mingea este respinsa de apărarea Stelei

MIN 31. GOOOOOOOL STEAUAAAAAAAAAAA! Bilaşco trimite mingea în poartă din interiorul careului mic, după o bâlbâială a fundaşilor olteni.

image

Min 29. Corner pentru Universitatea, oaspeţii resping, mingea ajunge la Mihai Costea, care încearcă o execuţie pretenţioasă la colţul lung.

Min 20. Brazilianul Bonfim centrează periculos, dar apărarea oltenilor respinge.

Min 15. Florin Costea trece pe lângă deschiderea scorului. Decarul oltenilor trage slab pe lângă poartă din poziţie bună

Min 10. Bilaşco a pătruns în careul Craiovei, dar craiovenii au trimis în corner. Lovitura este bătută de Nicolae Dică până la Bonfim, care  a trimis cu capul, puţin pe lângă

Min 4. Craiovenii au o ocazie importantă de a marca. Florin Costea trage din partea stângă, Tătătruşanu respinge, iar Ologu reia din afara careului, însă portarul stelist reţine.

Min 1. Craiovenii au început în atac partida. Miahi Costea bate o lovitură liberă în careul stelist, dar fundaşii lui Lăcătuş resping.

A început partida

Cristi Balaj arbitrează jocul din această seară.

Doar aproximativ 10.000 de suporteri sunt în tribunele din Bănie

IATA PRIMUL 11 AL CELOR DOUA FORMAŢII:


STEAUA: Tătăruşanu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Brandan - Nicoliţă, Ricardo, Marinescu, Tănase - Dică şi Bilaşco.

CRAIOVA: Lung Jr. - Dănănae, Zoro, D. Lopes, W. Lopez - Prepeliţă, Stoica, Ologu - Florin Costea, Subotici şi Mihai Costea.

Oltenii au pierdut aproape o echipă întreagă după plecarea antrenorului Victor Piţurcă, iar frământările din lunile de iarnă au măcinat serios atmosfera din lotul "juveţilor".

Acum, pe banca Universităţii stă italianul Nicolo Napoli revenit în Bănie la primul telefon al patronului Mititelu.

"Cred că Nicolo Napoli este cel mai important transfer al nostru din această iarnă. Este antrenorul care a adus cel mai spectaculos fotbal în Bănie din ultimii ani. Echipa este una bună, avem încredere în toţi jucătorii şi dacă vom avea linişte şi vom fi lăsaţi în pace cu siguranţă vom avea rezultate", spune preşedintele Aurel Ţicleanu.


Privind meciul cu Steaua, Ţicleanu consideră că Universitatea a câştigat partida din tur, deşi la finalul meciului s-a consemnat scorul de 2-1 pentru bucureşteni.

"Am văzut că Universitatea n-a mai bătut Steaua de opt-nouă ani. Ţin să le amintesc tuturor că în toamnă noi am câştigat acel meci din tur pentru că am avut 2-0 în minutul 70, dar arbitrii nu au fost de acord. De când ştiu, acest club a avut probleme cu arbitri şi de asta poate suntem atât de iubiţi de suporterii noştri şi de alţi oameni din ţară", a explicat Ţicleanu.

MAI CITEŞTE

1.050 de jandarmi la meciul etapei, "U" Craiova - Steaua

Bărboianu va juca la Dinamo până la vară!


Managerul general al Stelei Mihai Stoica, a declarat că meciul cu Universitatea Craiova este capital pentru a intra în lupta pentru locul al doilea al clasamentului, Oţelul obţinând deja titlul, în opinia lui, după câştigarea la masa verde a meciului cu Pandurii Târgu Jiu

"Meciul de la Craiova este capital, cel puţin din punct de vedere al şanselor reale pentru primele două locuri. Eu cred că locul întâi este deja antamat, Oţelul a luat o opţiune mai mult decât serioasă. Nu e normal să fac eu vreun comentariu despre această situaţie. Oţelul a debutat cu o victorie în retur. E păcat că Pandurii nu a jucat acest meci. Este regulamentar, dar nu e normal. Ar fi trebuit ca echipa să fie depunctată, dar meciul să se joace, aşa cum se întâmplă în Italia. Bologna are cu trei puncte mai puţin, dar joacă. Sunt multe probleme în statutul şi regulamentele FRF din păcate. Asta e opinia mea, fără să atac pe nimeni", a spus Mihai Stoica.

Întrebat care jucător nou al Stelei va avea o evoluţie bună în ultima parte a Ligii I, Mihai Stoica a răspuns: "Laurenţiu Marinescu. El a fost la Steaua, dar n-a fost. A jucat prea puţin pentru a-şi demonstra valoarea. Marinescu poate deveni un jucător important pentru Steaua, poate fi adoptat repede de suporteri."

Steaua are cel mai scump lot


Mijlocaşul Nicolae Dică, revenit la Steaua după trei ani, a precizat că s-a reacomodat la formaţia "roş-albastră". "Am fost primit foarte bine. M-am acomodat uşor, băieţii m-au primit foarte bine. Eram învăţat cu acest club. Sper ca atât eu, cât şi echipa să avem evoluţii bune", a spus Dică.

Atacantul brazilian Maicon Pereira de Oliveira, ultimul jucător transferat de Steaua, a declarat că vrea să continue la formaţia "roş-albastră" şi în campionatul viitor. "Îmi doresc ca acesta să fie ultimul meu transfer. O să muncesc mult ca numele meu să fie cunoscut ca cel al jucătorului de la Internazionale Milano. Pe Maicon nu l-am întâlnit personal, pe viitor mi-am propus să-l cunosc pe acest mare jucător. Mă ajută faptul că sunt jucători brazilieni la Steaua, este mai uşoară acomodarea", a spus Maicon, atenţionat de Mihai Stoica că şi Nicolae Dică şi Bănel Nicoliţă au origini braziliene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite