Craiova: Marian Iancu vrea să recupereze cu Universitatea punctele pierdute cu FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu
Marian Iancu

Patronul vicecampioanei României, Marian Iancu, ştie că alb-albaştrii trebuie să învingă neapărat pentru a nu ajunge din nou pe locurile retrogradabile, însă este conştient că şi echipa sa este obligată să învingă pentru a nu pierde contactul cu plutonul fruntaş.

Marian Iancu este convins că Universitatea şi Timişoara vor oferi un adevărat spectacol la Severin, dar vrea cu orice preţi să obţină cele trei puncte.

La Severin va fi un meci greu, important pentru ambele echipe. Eu mi-aş dori să arătăm că suntem echipa mai bună şi să aducem acasă cele trei puncte pierdute cu Vasluiul. Întâlnim o echipă tânără, ambiţioasă, condamnată să câştige pentru a păstra distanţa faţă de zona retrogradării. Sper ca antrenorul şi echipa mea să ţină cont de acest lucru şi să câştigăm. Va fi un meci între două formaţii curate, care vor face propagandă fotbalului“, a afirmat Marian Iancu aseară, la Sport Total FM.

Duelul de la Turnu Severin, dintre Universitatea Craiova şi FC Timişoara, va avea loc sâmbătă, de la ora 16.30, şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite