"U" Craiova, scoasă din fotbal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surse din cadrul Comitetului Executiv al FRF au declarat ,conform sport.ro, că echipa Universitatea Craiova a fost dezafiliată de la Federaţia Română de Fotbal.

Conform sursei citate, locul Universitatii in Liga a II-a urmeaza sa fie ocupat de Juventus Bucuresti.

Dezafilierea echipei oltene vine după ce patronul Adrian Mititelu a refuzat să renunţe să acţioneze în judecată pe cale civilă unele litigii care trebuiau judecate pe latură sportivă.

VEZI AICI CUM L-A FĂCUT CRISTESCU PE MITITELU

"Mă aşteptam la această decizie. Aşa cum Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa au fost retrogradate, nu se putea trece peste lege în cazul Craiovei. Eu zic că ar fi de bun simţ ca Adrian Mititelu să nu mai pronunţe numele Universităţii Craiova niciodată. Este o mare ruşine pentru Craiova", a declarat Marcel Popescu, fost preşedinte al clubului din Banie, la Sport.ro.

Singura speranţă a Craiovei se leagă de Adunarea Generală a FRF, care trebuie să voteze, peste 15 zile dezafilierea echipei. Totuşi, sunt şanse extrem de mici să se mai schimbe ceva, având în vedere că Adunarea Generală nu a făcut decât să confirme deciziile Comitetului Executiv.

"Probabil numai aşa puteam scăpa de Mititelu. Este trist. Eu am o datorie la Mititelu pe care trebuie în continuare să o plătească. Dacă va fi de acord să-mi dea echipa în contul datoriei, eu o voi da mai departe Primăriei Craiova", a declarat Victor Piţurcă la GSPTV.

"Pentru mine este o veste foarte rea, e ca şi cum aş pierde pe cineva drag. Sunt foarte emoţionat, de-abia am aflat", a spus Silvian Cristescu, fost jucător şi preşedinte al clubului oltean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite