Craiova i-a răspuns lui Piţurcă: "Au fost atacuri murdare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea a emis un comunicat oficial care se doreşte a fi o replică la toate acuzaţiile lansate de Victor Piţurcă în ultima perioadă. Comunicatul e semnat de Aurică Ţicleanu şi întregul colectiv de antrenori şi jucători

"Clubul nostru s-a sesizat cu privire la atacurile murdare şi nefondate îndreptate in ultima perioada asupra unor jucători reprezentativi ai Universităţii, pe care simţim nevoia să-i apărăm şi să respingem cu hotărâre orice încercare de destabilizare a echipei noastre.

Atacuri murdare deoarece nu este corect ca într-o dispută ce priveşte cu totul şi cu totul alte elemente şi persoane, să fie atrase şi implicate nume de jucători importanţi, care întotdeauna au dat dovadă de abnegaţie si ataşament faţă de culorile clubului şi pe care noi i-am privit permanent cu mândrie şi încredere. Ne disociem total de tonul şi invectivele de joasă factură cu care s-a încercat distrugerea imaginii de care se bucura aceştia în faţa înfocaţilor noştri suporteri.

Atacuri nefondate pentru că n-a fost adusa nicio probă care să ne facă să ne îndoim de cinstea şi loialitatea lor, cu atât mai mult cu cât acestea se produc la mai bine de o lună de la încheierea primei părţi a campionatului, organele abilitate sau opinia publică nefiind sesizată la pauză sau după vreun meci cu privire la vreun incident de natură imorală sau de trădare.

Am ţinut să avem această luare de poziţie din respect faţă de jucători, dar şi de publicul nostru considerând că această comuniune dintre noi nu poate fi nicidecum distrusă de astfel de încercări, ci, dimpotrivă, ea se va dovedi a fi mai trainică în cadrul dificilului retur ce ne aşteaptă!

În încheiere, dorim să-i asiguram pe suporterii noştri de cinstea şi loialitatea întregului lot de jucători, că pot continua să vină în număr mare la meciuri, deoarece a îmbrăca tricoul echipei Universitatea Craiova constituie pentru noi o onoare deosebită, a umple tribunele stadionului „Ion Oblemenco" va fi în continuare o mare bucurie, iar împreună vom fi întotdeauna mai puternici"

AUREL TICLENU şi întregul colectiv de antrenori şi jucători al Universitătii Craiova

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite