Craiova, prima victorie după 5 luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), formaţia FCM Târgu Mureş, reuşind astfel primul succes din acest retur.

Ultima victorie a oltenilor data din 1 noiembrie 2010, din etapa a XIII-a, atunci când au învins, în deplasare, cu scorul de 2-1, formaţia Unirea Urziceni.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Fl. Costea '7 şi Subotic '40, iar pentru oaspeţi a înscris Răduţă, în minutul 29.

Florin Costea a deschis scorul, în minutul 7, cu un şut de la marginea careului mare, după o pasă a lui Firţulescu. Răduţă a egalat, în minutul 29, cu un şut din careul mic, trimiţând în poartă mingea respinsă de Stoica. În minutul 40, Subotici a marcat cu o lovitură de cap, de la 6 metri, după o centrare venită de pe partea dreaptă, de la Nicolae.

"U" Craiova: Lung - Dănănae, Zoro, Gugu, Lopes - Prepeliţă, Nicolae, D. Stoica, Firţulescu (Gângioveanu 70) - Subotici (Bujor 61), Fl. Costea (Stoianof 57). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf


FCM Târgu-Mureş: Balauru - Rus, Cordoş (Fl. Dan 46), Munteanu, Matei, Szilagy - Vagner (D. Ruiz 75) , Vasilache, Vârtici, Astafei - Răduţă (Didi 74). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Goluri: Fl. Costea 7, Subotici 40 / Răduţă 29
Stadion "Ion Oblemenco": 3000
Arbitru: Dragoş Istrate

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite