Craiova, două puncte în şapte etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiova continuă seria neagră. La o săptămână după ce au pierdut pe „Ion Oblemenco" în faţa Stelei, oltenii au remizat ieri pe teren propriu în faţa Victoriei Brăneşti şi au doar două puncte câştigate în ultimele şapte etape de campionat.

Tehnicianul ilfovenilor, Ilie Stan, a început meciul cu o apărare destul de avansată, care să direcţioneze cât mai repede baloane vârful Cornel Coman. Chiar dacă nu a fost ajutat foarte mult de colegi, Coman şi-a făcut datoria. A speculat o pasă greşită a tânărului Buleică, înlocuitorul suspendatului Dănănae, şi, de la 25 de metri, a lobat elegant balonul peste Silviu Lung.

După gol, Ilie Stan a schimbat tactica, elevii lui apărându-se mai aglomerat şi mai aproape de careul lui Stoicescu. Acest lucru le-a permis craiovenilor să pună stăpânire pe jumătatea de teren adversă. Cu puţin înainte de pauză, Subotici a avut şansa egalării în două rânduri, dar goalkeeperul Brăneştiului a avut noroc.

Florin Costea, ratangiu

La reluare, formaţia lui Nicolo Napoli a continuat să alerge după egalare. Florin Costea a tras bine de la marginea careului, mingea a fost deviată şi s-a scurs înşelător puţin pe lângă poartă. Apoi, tehnicianul italian a decis să revigoreze atacul. I-a scos din teren pe Ologu şi pe Subotici şi i-a introdus pe Gângioveanu şi pe Stoianof, iar presiunea a crescut la poarta lui Stoicescu.

Acesta a avut din nou noroc la bara lui Dorel Stoica şi la lovitura de cap a lui Stoianof, dar nu şi la torpila lui Mihai Costea de la circa 22 de metri. Florin Costea a irosit ocazia meciului în minutul 90, trimiţând cu capul peste poarta goală.

1-1

Craiova: Lung Jr. - Buleică, Zoro, D. Stoica, W. Lopez - Prepeliţă, Wendel, Ologu (Gângioveanu 65)- M. Costea, Subotici (Stoianof 65), Fl. Costea. Antrenor: Nicolo Napoli

Brăneşti: Stoicescu - Maghici, Sg. Bar, Marincău, E. Nicola - Fl. Petre (Al. Iacob 58), Ispir, Novac, B. Oprea (D. Popa 74), R. Avram - C. Coman (V. Simion). Antrenor: Ilie Stan

Goluri: M. Costea 77 / C. Coman 29
Stadion „Ion Oblemenco": 4.000
Arbitru: Teo Crăciunescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite