Piţurcă: „Cu trei-patru jucători noi, Craiova poate câştiga campionatul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În conferinţa de presă în care Victor Piţurcă a explicat motivele plecării sale de la Steaua, antrenorul a vorbit şi despre Universitatea Craiova.

Piţi a explicat cum au decurs negocierile din această vară cu Ştiinţa şi a recunoscut că dacă Mititelu îşi rezolva problemele financiare venea la Craiova. 

„La o săptămână după ce m-a sunat Gigi, am vorbit cu Loţi Boloni. Mi-a zis să nu mă duc la Steaua, vorbise cu un agent şi îmi dădea un milion şi jumătate pe an. Mai avusesem o ofertă de 2,5 milioane, dar am refuzat, pentru a veni la Steaua. Craiova îmi făcuse prima ofertă, iar dacă Adrian Mititelu rezolva problemele, mergeam acolo, pentru că el a fost primul care m-a contactat“, a spus Victor Piţurcă.

Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei actuale a Craiovei şi a antrenorului, dar a spus că nu ar reveni în Bănie.

Nu aş vrea să preiau echipa. Aurică Ţicleanu este un băiat extraordinar, un prieten bun, am suferit că a pierdut Craiova cu Brăneştiul. Cu lotul actual de jucători se poate face treabă. La Craiova, cu trei-patru jucători noi se poate câştiga campionatul“, a mai spus Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite