„Craiova nu poate emite pretenții la titlu, dar va reveni în prim-planul fotbalului românesc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă (dreapta) şi Eugen Neagoe au readus speranţa pentru olteni
Victor Piţurcă (dreapta) şi Eugen Neagoe au readus speranţa pentru olteni

Victor Pițurcă a anunțat că a venit la Craiova pentru a se bate pentru cupele europene, iar jocul echipei sale și rezultatele îl îndreptățesc să spere la acest lucru.

Fostul selecționer nu vede Universitatea implicată în lupta pentru titlu, pentru că diferența față de primele locuri este prea mare.

Pițurcă: „Steaua e cea mai iubită echipă, dar nu există atmosferă mai frumoasă ca la Craiova“

Piţurcă s-a luat de Deaconu: „Nu poate să-şi bată nimeni joc de munca mea“

Piţurcă: „Echipa naţională ar trebui să renunţe imediat la Rădoi. Nu are un caracter solid“

Pentru titlu se bat patru-cinci echipe, Craiova nu poate emite încă pretenţii. Este diferenţă prea mare între noi şi Oţelul sau Timişoara. Nu noi suntem echipa momentului“, a spus Piţurcă la conferinţa de presă de astăzi.

Acesta așteaptă mai mult de la elevii săi. „Nu cred că au fost jucători care s-au autodepăşit într-un mod vizibil, aştept mai mult de la toţi, pentru că au disponibilități, au demonstrat că pot mult mai mult. Nu a fost simplu nici pentru ei, au fost nevoiţi să se adapteze rapid la cerinţele mele, adică alt stil de viață, alt mod de antrenament“, a explicat Victor Pițurcă.

„Mă interesează și jocul și rezultatele. O echipă valoroasă, chiar dacă joacă slab, trebuie să câștige. Exprimarea echipei și rezultatele îmi dau dreptul să sper la mai mult, mai ales când câștigi trei meciuri la rând la diferență mare de scor. Când am venit la Craiova am venit să mă bat la cupele europene, nu la retrogradare. Nu e vorba de răzbunare, dar vreau ca Universitatea să revină în prim-planul fotbalului românesc. Și este și ambiția mea de a obține performanțe ca antrenor“, a mai spus managerul general al Științei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite