Wotte plânge după banii de la Craiova şi-l acuză pe Mititelu de furt: „Are o minte diabolică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul tehnician al Universităţii, Mark Wotte, nu se împacă cu gândul că a fost dat afară de la echipă şi îşi cere banii din contract care crede el că i se cuvin.

Olandezul, aflat acum în Egipt, este nemulţumit de amenzile pe care le-a primit de la clubul Universitatea pentru diverse motive şi care au însumat deja 50.000 de euro.

Wotte a fost penalizat prima dată pentru declaraţiile date în presă, iar, mai nou, şi pentru că nu s-a prezentat la reunirea lotului.

Universitatea şi Adrian Mititelu mi-au furat deja 50.000 de euro prin faptul că nu m-au plătit. Această nouă amendă este o nouă invenţie, la fel ca suspendarea ridicolă, creată de o minte sucită şi diabolică. Nu mi-au cerut să vin la reunire, eu le-am spus că, dacă vor să vin, să-mi plătească salariul şi biletul de avion. Dar nu am primit niciun răspuns de la Mititelu“, a spus Mark Wotte, conform prosport.ro.

În lumea lui, Mititelu e înconjurat numai de oameni slabi, cărora le e frică să îl înfrunte, deci acum începe să creadă propriile sale minciuni. Oamenii cu capul pe umeri nu îl vor mai crede niciodată pe Mititelu, după ce a dat afară zece antrenori în ultimii trei ani. Lumea îşi va aduce aminte de el în Craiova ca un exemplu despre cum nu trebuie să conduci un club, adică într-un mod ruşinos şi neprofesionist“, a mai spus Wotte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite