Craiova: Wotte nu înţelege ce are federaţia cu Costea: „Dacă îi cere un gol la două meciuri îi transmite o stare ciudată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea nu intră în vederile lui Lucescu junior
Florin Costea nu intră în vederile lui Lucescu junior

Antrenorul Mark Wotte i-a găsit golgheterului Florin Costea un alt rol la Universitatea Craiova, acela de servant. Olandezul susţie că pentru atacantul oltean cel mai important este să-şi ajute echipa, nu să marcheze.

Tocmai de aceea, Wotte nu înţelege de ce de la FRF i se transmite lui Costea să marcheze cel puţin un gol la două meciuri pentru a fi convocat la echipa naţională. 

Florin Costea nu trebuie neapărat doar să marcheze, dacă e parte dintr-o echipă care învinge, care munceşte din greu, e mult mai important. Atât timp cât echipa a marcat trei goluri, iar el a fost servant la două dintre ele înseamnă că a jucat bine! Este mai bine pentru el să câştigăm cu 3-0, iar el să dea două pase de gol, decât să facem 1-1, iar el să marcheze“, a spus Mark Wotte.

Dacă FRF îi cere un gol la două meciuri, e posibil să-i transmită o stare ciudată. Acum face un joc colectiv foarte bun, dar să înţeleg că pentru o astfel de evoluţie nu-l convoacă pentru că nu marchează?“, s-a întrebat olandezul.

„Ştiu că Florin Costea este un fotbalist special, vorbim cu el în fiecare zi, uneori trebuie să fim mai duri, alteori mai calmi, mai prietenoşi. Florin a înţeles că pentru a fi un foarte bun atacant uneori nu e nevoie doar să marchezi. Presiunea este mare pentru el, pentru că este golgheterul echipei şi toată lumea are aşteptări mari, dar consider că şi-a îmbunătăţit imaginea ca jucător ce face parte dintr-o echipă", a mai spus Mark Wotte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite