Craiova: Wotte nu e mulţumit de lot şi mai vrea doi jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Wotte, la antrenamentul Ştiinţei
Mark Wotte, la antrenamentul Ştiinţei

Tehnicianul Universităţii Craiova susţine că ar mai avea nevoie de doi jucători, dar că se va decide asupra posturilor după amicalele din Turcia. Mark Wotte şi-a dat seama de lacunele din jocul alb-albaştrilor şi consideră că apărarea este punctul slab al echipei.

După mai bine de o săptămână de pregătire, olandezul de pe banca tehnică a Universităţii Craiova a tras primele concluzii. Wotte va miza în retur pe tinerii din lot, despre care spune că pot progresa, dar mai are nevoie şi de întăriri.

Am pierdut unii fotbalişti, am pierdut la capitolul calităţi individuale, dar scopul nostru este să devenim mai buni la nivel de echipă. Nu sunt mulţumit încă de lot. Dacă oferi tinerilor ocazia să joace, ei îşi pot dezvolta aptitudinile, pot progresa. Însă sper să mai achiziţionăm doi jucători, nu pot spune postul acum, va trebui să urmăresc atent meciurile de verificare din Turcia, pentru a preciza exact unde este nevoie de îmbunătăţiri“, a spus Mark Wotte pe site-ul clubului oltean.

„Ca să obţinem rezultate, ca să evoluăm mai bine, trebuie să consolidăm apărarea. Nu doar portarul şi fundaşii trebuie să se apere, ci întreaga echipă“, a adăugat olandezul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite