Wotte i-a dus lalele lui Florin Costea şi i-a promis cadou o victorie cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Wotte
Mark Wotte

Atacantul Universităţii Craiova, Florin Costea, operat ieri la ligamentele genunchiului stâng, a primit astăzi o vizită surpriză.

Internat la Spitalul Sfântul Ion din Bucureşti, golgheterul oltean s-a trezit la prânz cu antrenorul său, Mark Wotte, şi cu doi dintre coechipieri, Andrei Prepeliţă şi Eugen Trică.

Ştiinţa se află în capitală pentru meciul de diseară cu Rapid, iar olandezul a profitat de ocazie şi s-a dus să-l vadă pe Florin Costea, căruia i-a adus un buchet de lalele.

Conform prosport, Mark Wotte i-a promis atacantului şi o victorie în Giuleşti, mai ales că mâine sunt Floriile, iar Costea îşi aniversează ziua onomastică. 

„Sunt foarte trist. Inima mea plânge pentru că l-am pierdut pe Costea. L-am încurajat pe Florin şi i-am spus că îl aşteptăm cât mai repede pe teren. Sunt convins că va reveni rapid. Am marcat cu Iaşiul de două ori fără el şi sunt convins că vom face la fel şi astăzi, în Giuleşti. Mâine este ziua lui şi vrem să-i facem cadou o victorie cu Rapid“, a spus tehnicianul olandez pentru prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite