Wobay s-a întors la Craiova. Va conta Piţurcă pe el la Braşov? Vezi ce probleme are fostul selecţioner

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul leonez al Universităţii Craiova şi-a rezolvat problema cu viza şi a ajuns în cele din urmă la Craiova, după ce a dat curs unei convocări la naţionala ţării sale.

Julius Wobay a fost titular în meciul pe care Sierra Leone l-a disputat în compania Africii de Sud, scor 0-0, jucând pe postul său obişnuit la naţională, de fundaş stânga. 

Lui Wobay îi expirase însă viza, fapt ce i-a întârziat cu câteva zile sosirea în România. Leonezul s-a alăturat însă de astăzi echipei şi va face parte din lotul pentru meciul cu FC Braşov.

Wobay este preferatul lui Victor Piţurcă, el marcând câte un gol în ultimele trei partide de campionat. Drumul până la Craiova l-a obosit însă pe african, dar el ar avea timp să se refacă până la meciul de luni.

Rămâne de văzut dacă Victor Piţurcă îl va folosi din primul minut sau doar în repriza secundă.

Fostul selecţioner se mai confruntă şi cu alte probleme de lot. Mihai Costea nu s-a refăcut după accidentarea din etapa trecută şi nu va putea juca la Braşov.

Iliev va rata tot turul de campionat, Lopez nu este nici el refăcut, în timp ce „dubla“ de la tineret cu Anglia i-a obosit pe Lung, Găman, Bărboianu şi Gângioveanu, iar ratarea calificării le-a afectat moralul.          

Florin Costea mai aşteaptă până se va întoarce oficial pe gazon, la capitolul reveniri trecându-se doar numele lui Alex Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite