Craiova: Julius Wobay s-a întors în Cipru şi va juca la Apollon Limassol până în vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wobay (alb-albastru) va îmbrăca pentru şase luni tricoul lui Apollon
Wobay (alb-albastru) va îmbrăca pentru şase luni tricoul lui Apollon

Lăsat de conducerea clubului Universitatea Craiova să plece sub formă de împrumut până în vară, fără vreo pretenţie financiară, Julius Wobay şi-a găsit repede echipă.

Conform prosport.ro, mijlocaşul leonez de 25 de ani s-a întors în Cipru, acolo unde a mai jucat înainte să vină la Craiova, şi va semna un contract pe şase luni cu gruparea de pe locul trei din prima ligă, Apollon Limassol.

Wobay s-a pregătit în aceste zile cu fosta sa echipă Nea Salamina, dar de mâine este aşteptat la antrenamente de către oficialii lui Apollon.

Wobay a fost adus la Craiova în decembrie 2006 de antrenorul de atunci, Fane Stoica, care l-a remarcat în Cipru, la Nea Salamina, el devenind repede jucător de bază al echipei. În tur, leonezul a avut însă evoluţii oscilante şi nu a jucat decât 649 de minute în 14 partide, marcând de două ori, cu Gloria Bistriţa şi Unirea Urziceni.

Conform clubului Universitatea, Julius Wobay, care are printre cele mai mari salarii de la Craiova, a fost cel care a cerut să fie lăsat la o echipă din străinătate, sub formă de împrumut, iar tehnicianul Mark Wotte şi-a dat acordul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite