Craiova: Viitorul lui Florin Costea se decide astăzi, la Bucureşti. Cât va lipsi de pe gazon atacantul Ştiinţei?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Golgheterul Ştiinţei s-a prezentat în această dimineaţă la control, medicii din Bucureşti urmând să stabilească gravitatea accidentării sale. Florin Costea a fost supus unui examen RMN ce va fi edificator în privinţa perioadei pe care o va petrece departe de gazon.

Pentru atacantul Universităţii Craiova acest sezon este compromis, iar el ştie acest lucru. Florin Costea va afla însă astăzi şi cât de gravă este accidentarea de la genunchiul stâng şi dacă va fi nevoie sau nu de o intervenţie chirurgicală.

„Briliantul“ Băniei a plecat în această dimineaţă la Bucureşti împreună cu team-managerul echipei, Silvian Cristescu, pentru a efectua un control amănunţit la spitalul Sfântul Ioan. „După amiază vom şti exact ce are Costea. Cert este că are probleme la ligamentul colateral intern, dar nu ştim exact ce. Examenul RMN ne va edifica. Noi sperăm să nu fie chiar aşa de grav“, a precizat Cristescu.     

Va sta minim două luni

Florin Costea va intra din nou pe mâna doctorului Filipescu, cel care l-a operat în martie 2006 la genunchiului drept. Atunci, jucătorul a suferit o ruptură de ligamente, pe când se afla cu echipa în cantonament în Cipru, şi a lipsit şase luni de pe gazon. Acum, oltenii îşi doresc ca accidentarea să nu fie la fel de gravă.

Sperăm să fie doar o întindere a ligamentului colateral intern. Dacă va fi aşa, Costea va sta cel puţin două luni. Campionatul acesta este încheiat pentru el. Să aşteptăm însă verdictul şi apoi ne putem pronunţa“, a spus şi medicul echipei, Claudiu Stamatescu.

„Mă rog la Dumnezeu să nu fie ceva grav“

Florin Costea s-a accidentat într-un meci cu Poli Iaşi disputat pe 21 martie 2010

Supărat de accidentarea golgheterului său, patronul Adrian Mititelu spune că ar fi preferat să piardă meciul, decât să se accidenteze Florin Costea: „Mai bine pierdeam cu Iaşiul decât să rămânem fără cel mai bun jucător din campionat. Plânge ca un copil, iar doctorul Fililescu ne-a transmis că ar putea fi ceva grav“. 

Golgheterul Craiovei a plecat cu inima strânsă la Bucureşti. Costea are genunchiul stâng imobilizat şi spune că nu mai simte dureri, dar că a trecut prin chinuri mari. „Pe teren am izbucnit în plâns, dar nu din cauza sperieturii, ci a durerii. Am fost în stare de şoc în acel moment. Sigur sunt afectate ligamentele, dar mă rog la Dumnezeu să nu fie ceva grav. Oricum, bine nu îmi este. Aştept verdictul doctorului“, a afirmat Florin Costea.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla verdictul medicilor în cazul lui Florin Costea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite