Victoria, condiţia supravieţuirii Craiovei. Vezi cu ce echipă ar putea începe Wotte meciul cu Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru Universitatea Craiova, duelul de astăzi cu Gloria Bistriţa este capital în lupta pentru supravieţuirea în prima ligă. Oltenii se află pe un loc retrogradabil (15), cu trei puncte în spatele Gloriei, şi au nevoie ca de aer de o victorie, care i-ar face să facă rocadă cu bistriţenii în clasament.

Un egal astăzi la Bistriţa ar fi de acceptat pentru Ştiinţa doar „în situaţii speciale“, după cum susţinea antrenorul Mark Wotte, în timp ce un eşec ar complica serios situaţia grupării din Bănie, care ar rămâne la retrogradare.

Noi mergem la victorie. Avem un moral bun şi dacă vom arăta aceiaşi determinare şi concentrarea ca în meciul cu Braşovul putem câştiga cu Gloria“, a declarat Wotte.

Acelaşi lucru îl doresc şi bistriţenii, care vin după o victorie surprinzătoare la Vaslui. „Trebuie să jucăm bine în continuare. Ne apărăm necazul, să ieşim din zona minată. Cu Craiova este un joc foarte, foarte greu, de care pe care, un meci de şase puncte“, crede preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu.

Trei foşti alb-albaştri, Ciucă, Săceanu şi Velcovici, îşi vor înfrunta astăzi fosta echipă. „Vom juca să păstrăm seria rezultatelor pozitive din retur. Campionatul este lung şi se poate întâmpla orice. Pentru noi nu este un meci special, ci unul obişnuit, de campionat, pe care trebuie să-l câştigăm. Este însă o motivaţie în plus faptul că întâlnim Craiova“, susţine Mădălin Ciucă, fostul căpitan al Ştiinţei.

„Din dorinţa de a arăta ce pot, există şi posibilitatea să nu le iasă nimic foştilor jucători ai Craiovei“, crede Mark Wotte.

Iată echipele probabile care se vor întâlni astăzi, de la ora 16.30, pe stadionul Gloria:

Gloria Bistriţa: Albuţ - Homei, V. Năstase, Ciucă, Latovlevici - C. Petre, Băjenaru, A. Mureşan, Ze Rui - Hora, Moraes.

Antrenor: Marius Şumudică.

Universitatea Craiova: S. Lung jr. - Bădoi, V. Găman, Iliev, Bălace - Prepeliţă, Bărboianu, Dilevski, Gângioveanu - M. Costea, Fl. Costea. 

Antrenor: Mark Wotte.

Partida Gloria Bistriţa - Universitatea Craiova va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe craiova.adevarul.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite