Victor Piţurcă: „Suporterii Ştiinţei trebuie să demonstreze că sunt cei mai buni!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner va veni în Bănie la sfârşitul acestei săptămâni pentru a-şi vedea familia şi spune că, foarte probabil, va urmări, din tribuna stadionului „Ion Oblemenco“, meciul Universităţii cu FC Timişoara.

Victor Piţurcă se declară bucuros de faptul că Ştiinţa a revenit la Craiova şi îi îndeamnă pe suporterii olteni să arate că sunt cei mai buni.

Mă bucur din inimă că Ştiinţa a revenit la Craiova, la adevăraţii suporteri. Poate nu m-am exprimat bine... Aş corecta şi aş zice că echipa olteană revine la suporterii originali, pentru că suporteri ai Universităţii erau şi la Turnu Severin. Iar la partida cu Oţelul Galaţi din finalul campionatului trecut au fost chiar formidabili!“, a spus Piţurcă într-un interviu acordat pentru Gazeta de Sud.

Pe legendarul stadion «Ion Oblemenco» este o atmosferă specifică, fantastică, pe care o creează suporterii Ştiinţei şi, într-adevăr, nu se poate compara cu cea de la Turnu Severin. Nu pot uita ce suporteri a avut Ştiinţa în acel sezon 1994/1995, când am antrenat Universitatea din etapa a treia. Aşadar, important este că echipa a revenit acasă, iar eu aştept ca suporterii să umple stadionul şi să încurajeze echipa aşa cum numai ei ştiu. Suporterii Ştiinţei trebuie să demonstreze şi acum că sunt cei mai buni!“, a mai spus Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite