Valentin Iliev, tentat să continue la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul bulgar Valentin Iliev, aflat la final de contract cu Ştiinţa, nu a oferit încă un răspuns oficialilor clubului privind prelungirea angajamentului.

Craiova are prima opţiune, dar decizia îi aparţine jucătorului.

Viitorul meu nu este clar. Nu exclud posibilitatea de a merge la ŢSKA Sofia, echipa mea favorită. Chiar dacă poate nu acum. E posibil ca Universitatea să-mi prelungească înţelegerea“, a precizat Iliev, unul dintre cei mai buni jucători ai Ştiinţei în retur, când a şi marcat de trei ori.

Aflat în prezent acasă, la Sofia, bulgarul le-a povestit conaţionalilor cum este cu fotbalul din România: „Noi jucăm în faţa a 20.000 de suporteri la fiecare meci acasă. Aici, astfel de audienţe au dispărut de mult. Fotbalul este la un nivel mult mai ridicat decât la noi, iar în Liga I există un echilibru incredibil. Românii ne-au luat-o cu mult înainte“.

„Am venit la Craiova într-un moment în care obiectivul echipei era salvarea de la retrogradare. Am reuşit si sper că le-am adus o bucurie fanilor. Personal sunt încă nemulţumit de înfrângerea cu CFR Cluj, era foarte important pentru noi să nu pierdem. Din păcate, am făcut o greşeală din care s-a marcat golul decisiv. Am realizat abia după ce a fluierat arbitrul. Nu a fost cu intenţie! Nu am vândut niciodată un meci şi nici nu o voi face“, a mai spus Iliev într-un interviu publicat pe onlinesport.ro.

Valentin Iliev are o clauză care-i permite să plece la orice grupare din afara României, contra sumei de 120.000 de euro, dar oficialii Ştiinţei sunt dispuşi să-l păstreze pe bulgar la echipă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite