Craiova: VIDEO / Mititelu, cowboy de Booveni (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imagini din viaţa lui Adrian Mititelu au fost publicate pe blogul său, fotografia cu el călare făcând deliciul vizitatorilor.

Patronul Universităţii Craiova şi-a lansat luni seară blogul pe care va discuta cu suporterii şi unde promite că va posta personal ştiri despre echipă.

Debutul în blogosferă al lui Adrian Mititelu a făcut senzaţie, strângând în nici 48 de ore sute de comentarii şi mii de vizualizări. Finanţatorul Ştiinţei a uimit cu galeria foto din viaţa sa, unele imagini fiind făcute public în premieră.

Am tatuată pe suflet marca «Booveni»“, este prima descriere pe care şi-o face Mititelu când vine vorba despre viaţa sa, cu trimitere către locul de naştere.

image

Mă mândresc cu satul meu şi consider că acolo mi-am format caracterul şi inventivitatea care mă caracterizează. Copil fiind, am muncit enorm, de la păscutul animalelor, până la lucrările specifice zonelor rurale. Copilăria mea e legată foarte mult de râul Jiu, unde mi-am petrecut cel mai mult timp, astfel încât se poate spune, ca la noi, la Booveni, că am crescut «în vale, la Jâi»“, sunt primele scrieri ale lui Mititelu, care a ţinut să specifice că „toate aceste cuvinte îmi aparţin, sunt scrise de mine şi totdeauna aşa va fi“. 



Brutar la 22 de ani

Mergând pe şirul povestirii, la 17 ani Mititelu era deja la Craiova şi lucra la Oficiul Judeţean de Turism Dolj.

image

Am luat-o de jos, muncind câte zece ore pe zi, începând cu încărcatul şi descărcatul navetelor, până când am ajuns ospătar sau primitor-distribuitor“, a specificat Mititelu pe blogul său.

image

Revoluţia l-a prins în armată, „la o unitate de pompieri situată între Timişoara şi Arad“. „Acolo am participat activ la evenimentele din decembrie 1989, iar Revoluţia mi-a schimbat gândurile de a fugi din ţară“, a dezvăluit Mititelu.

Ascensiunea patronului Ştiinţei a început la 22 de ani, odată cu înfiinţarea unei fabrici de pâine, de aici „începând lungul şi dificilul drum al creării de profit din munca mea“.

image

Pe blogul său, Mititelu a răspus deja la zecile de mesaje care i-au fost adresate şi nu a ezitat să intre în polemici cu cei care l-au contrat în legătură cu activitatea sa de la Universitatea Craiova.

Adrian Mititelu nu este primul conducător din Liga I cu blog. Mihai Stoica şi George Copos sunt şi ei activi în online, dar niciunul nu se bucură de succesul finanţatorului din Bănie. Gigi Becali a fost şi el blogger într-o perioadă, dar a ieşit repede din spaţiul virtual.



Vezi VIDEO cu Mititelu brutar

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite