VIDEO / David Lopes, vedetă pe internet. Vezi ce poate ultima achiziţie a Craiovei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul brazilian David Lopes a semnat un contract pe doi ani cu Universitatea Craiova, venind liber de contract de la Cordoba, din liga secundă spaniolă.

Fotbalistul de 28 de ani a ales Craiova, deşi a mai fost dorit în Liga I de Steaua, Dinamo şi CFR Cluj.

Lopes este un fundaş foarte puternic, un colos care ştie jocul. Face faţă fără nico problemă la echipele cu pretenţii din Liga I“, a fost caracterizarea făcută brazilianului de către Gică Craioveanu.

Lopes este înalt şi ştie cu mingea. Este foarte puternic, dar asta nu înseamnă că e greoi, se mişcă bine. N-am fost aşa atent la el, eu eram atent mai mult la mine, cum să mă bag pe lângă el. Am remarcat că urcă mult în atac şi are o lovitură bună de cap“, a spus şi Ionel Dănciulescu, jucător care l-a avut ca adversar pe David Lopes pe când juca la Hercules Alicante.

Brazilianul a evoluat în cariera sa la formaţiile Clube Atletico Paranaense, FC Porto (unde l-a avut ca antrenor pe Jose Mourinho), Iraty Sport Club, NK Osijek, Terek Groznâi (unde a fost coleg cu Valentin Iliev) şi Cordoba.

Lopes s-a remarcat prin siguranţa de care dă dovadă în apărare, fiind apreciat pe la echipele la care a evoluat. Fanii lui Cordoba au făcut şi un filmuleţ pe care l-au dedicat brazilianului, denumit Chocolate Love.

Vezi ce poate David Lopes!

Vezi un filmuleţ dedicat lui David Lopes de fanii lui Cordoba!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite