Urmările meciului cu Sportul: doi fani ai Ştiinţei au interdicţie un an pe stadioane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei suporteri ai Universităţii Craiova au fost amendaţi, iar doi dintre ei au primit interdicţie pentru un an de a mai intra pe stadion, după ce au aruncat cu fumigene sau torţe spre alţi spectatori, în timpul meciului cu Sportul Studenţesc.

Cea mai mare sancţiune dintre cei trei a primit-o Bogdan P., de 17 ani, amendă de 750 de lei şi interzicerea accesului la partidele de fotbal timp de un an, pentru aruncarea unei torţe în direcţia spectatorilor din sectorul 23 al peluzei a doua a stadionului „Ion Oblemenco“.

De asemenea, un alt fan, Cristian Ş, de 22 ani, a primit o amendă în valoare de 500 lei şi interzicerea accesului la partidele de fotbal timp de un an, pentru aruncarea unei fumigene în direcţia spectatorilor din sectorul 8 al peluzei I.

O persoană în vârstă de 24 ani, Valentin P., a primit o amendă de 150 lei, pentru adresarea de expresii şi cuvinte jignitoare forţelor de ordine.

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sportul Studenţesc, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I.

A fost primul joc de la revenirea lui Victor Piţurcă pe banca tehnică a Ştiinţei şi prima victorie pentru gruparea olteană în acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite