Urbano Lega cere bani de la Universitatea Craiova: „Îl dau în judecată pe Mititelu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Urbano Lega şi Nicolo Napoli, pe vremea când pregăteau Ştiinţa
Urbano Lega şi Nicolo Napoli, pe vremea când pregăteau Ştiinţa

Fostul preparator fizic al Ştiinţei, italianul Urbano Lega, susţine că ar mai avea de primit bani de la gruparea din Bănie, din perioada  în care s-a aflat în staff-ul echipei pregătite atunci de Nicolo Napoli.

Lega spune că ar mai avea de încasat banii pe patru luni, din sezonul 2009 - 2010.

Italianul şi-a făcut public doleanţele printr-un e-mail trimis către GdS.

Am sosit la Craiova pe 23 august 2009, pentru că Adrian (Mititelu, n.r.) m-a rugat să mă întorc. În opinia sa, echipa nu era pregătită bine din punct de vedere fizic. Am revenit deoarece aveam o relaţie foarte bună cu Adrian. A apreciat foarte mult munca pe care am făcut-o împreună cu Napoli. Mi-a dat la început 600 de euro, apoi nu am mai primit nici un ban de la el. Îmi datorează salariul pe patru luni (...) Am un contract, nr. 962/1 septembrie 2009, înregistrat la Biroul de Comerţ Dolj (Camera de Comerţ Dolj, n.r.), cu durata de zece luni, până pe 30 iunie 2010. Dacă Adrian Mititelu nu-mi dă banii, vin la Craiova şi-l dau în judecată în civil“, este mesajul lui Urbano Lega

Acesta a mai precizat că mai sunt alţi trei italieni care au fost în staff-ul Universităţii Craiova şi care „nu şi-au primit salariile“.

Demersul lui Lega l-a surprins pe preşedintele Universităţii Craiova, Silvian Cristescu.

Nu cunosc acest caz. Sunt însă surprins de faptul că Urbano se adresează unui ziar pentru nişte pretinse datorii, când el, în mod normal şi logic, ar fi trebuit să se adreseze clubului şi apoi, dacă nu se rezolva cazul, Ligii Profesionioste de Fotbal din România. Repet, nu cunosc problema lui Lega, nu ştiu dacă spune adevărul sau nu. Ştiu doar că n-a făcut nici un demers oficial pe lângă club“, a spus Cristescu pentru GdS.

Şi Nicolo Napoli, fostul „principal“ al Craiovei, este în litigiu cu clubul oltean, el având deschis un proces la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite